Ce inseamna cand visezi bani

679

Banii reprezinta increderea, stima de sine, succesul sau valorile. A visa bani poate avea legatura cu atitudinea fata de iubire sau chestiuni sentimentale. Sunt un simbol al puterii si sexualitatii. De asemenea, cand vorbim despre bani, avem in minte asocierea acestora cu siguranta, necesarul traiului de zi cu zi (o casa in care sa locuim, haine cu care ne imbracam, hrana).

Ce inseamna cand visezi bani

Daca visezi monede, inseamna ca vei avea parte de bucurii sau oportunitati la care nu te astepti. Cand monedele sunt vechi (rare), vei primi inapoi o datorie veche sau o suma mare de bani.

Monedele de argint in vis semnifica daruri sufletesti, iar cele de aur inseamna ca stai bine cu sanatatea. Potrivit unei superstitii, monedele in vis iti arata viitorul in dragoste. Daca le daruiesti, semnifica faptul ca esti inca in cautarea sufletului-pereche, ca ii oferi partenerului toata iubirea ta sau ca esti in relatii foarte bune cu apropiatii.

Bancnotele in vis nu sunt un semn prea bun, pentru cei bogati pot insemna sfarsitul vietii prospere ori ghinion in afaceri.

Bani gasind – e de bine, te poti elibera de unele griji care iti dadeau tarcoale, vei avea un succes neasteptat sau ai parte de fericire in casa insa daca pierzi bani, o sa ai tristete in familie sau esti lipsita de ambitie si incredere in propria persoana.

Daca dai bani cu imprumut inseamna ca vei avea parte de suparari sau ca ceilalti te considera mai bogat decat esti, iar daca primesti bani semnifica onoare, bogatie, chiar nasterea unui copil, o promovare la locul de munca sau vestea unei calatorii. Cand arunci bani in vis, o sa dai de necazuri. Semn rau e si daca auzi bani zornaind, pentru ca prevestesc nefericire, suparari.

Cand visezi ca cineva fura bani de la tine, acea persoana fura din energia ta. Insa, daca tu esti cea care fura bani, inseamna ca in viata reala nu ai parte de iubire sau trebuie sa fii mai precauta, deoarece te poate pandi un pericol.

Cand daruiesti bani, inseamna ca esti o persoana altruista cu alti oameni. Iar daca visezi ca iti primesti salariul, se poate interpreta ca primesti ceea ce ti se cuvine, ca esti rasplatita pentru munca ta, ca lupti pentru drepturile tale.

Daca castigi bani la jocurile de noroc, vei avea parte de surprize neasteptate, noutati.

Daca strangi bani, dai dovada de egoism…

Sa visezi ca nu ai niciun ban in buzunar indica lipsa abilitatilor tale de a-ti atinge telul si frica de a-ti pierde statutul.