Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

1001

Multor femei li s-a intamplat sa aiba un vis in care sunt insarcinate. Probabil si tie ti s-a intamplat sa ai un astfel de vis. A venit momentul sa incercam sa explicam ce semnifica un asemenea vis. Ti-am pregatit cateva explicatii posibile pentru un vis cu acest simbol in plan central. Trebuie doar sa citesti urmatoarele idei si sa afli lucruri interesante si noi despre visele tale.

Ce inseamna cand visezi ca esti insarcinata

Cand te visezi insarcinata, inseamna ca in viata ta incep sa apara planuri si proiecte noi. Este posibil sa ti se deschida noi usi si ti se arata oportunitati noi. Este posibil sa ai parte de niste momente pline de bucurii si fericire. Un astfel de vis poate insemna ca in viata reala vei intampina niste obstacole pe care le vei depasi cu brio datorita tenacitatii si puterii tale enorme de munca. Vei demonstra celor sceptici ca esti capabila si ca poti lupta cu indrajire pentru a-ti indeplini scopurile.

Cand visezi ca esti insarcinata si dai nastere unor gemeni, inseamna ca vrei sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Ai multe idei diferite si vrei sa le pui in practica pe toate. Dar nu e cel mai bun lucru pe care il poti face. Trebuie sa-ti stabilesti prioritati, pentru ca doar asa te vei bucura de beneficii multiple.

Cand te visezi insarcinata si dai nastere la gemeni sau la mai multi copii, poate insemna ca vei trece printr-o perioada interesanta. Este posibil ca in viata reala sa te afli in fata unor situatii necunoscute. In urma acestora, comportamentul tau se poate schimba total. Vei deveni o cu totul alta persoana, mai buna si cu mai multa energie. Un astfel de vis este de bun augur.

Cand visezi ca esti insarcinata si dai nastere unui monstru nepamantean, poate insemna ca in viata de zi cu zi iti este teama ca nu esti acceptata de cei din jurul tau. Esti o persoana tematoare, ce are nevoie constanta de aprobare de la cei care o inconjoara. Daca esti intr-adevar insarcinata si ai un astfel de vis, poate insemna ca esti tematoare si ca ai emotii in legatura cu starea de sanatate a copilului ce urmeaza sa vina pe lume.

Cand te visezi insarcinata, dar mori la nastere, inseamna ca poate a venit momentul sa iti schimbi putin stilul de viata. Acest vis poate insemna ca trebuie sa iti lasi noua viata in urma si sa o iei de la capat.

Cand visezi ca dai nastere unui copil care moare imediat, inseamna ca nu crezi ca poti fi o mama buna. Poate consideri ca nu ai stii sa ai grija de un copil si, de aceea, in viata reala refuzi sa ramai insarcinata…

Exista si o interpretare mai simpla a unui vis in care apari insarcinata. Este foarte posibil sa iti doresti foarte mult sa devii mama si asta se poate transpune in sfera onirica. Acest vis te poate avertiza ca, in curand, dorinta de a avea un copil poate deveni realitate.

loading...
Articolul precedentTort cu nectarine
Articolul următorSmiley este băiatul mamei?

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!