Ce inseamna cand visezi ca faci dragoste

2157

Marele psiholog Freud spunea ca visele in care faci dragoste sunt, de fapt, reprimari sexuale. Cu cat avem mai des vise erotice, cu atat mai mare este lipsa sexului in viata noastra reala, si ca partenerul pe care il avem in vis este, de fapt, o persoana care in viata de zi cu zi nu ne acorda respect si nu manifesta nici un interes fata de noi.

Ce inseamna cand visezi ca faci dragoste

Cand visezi ca faci dragoste cu un fost iubit, nu inseamna ca esti inca indragostita de el, ci ca pur si simplu mintea ta pastreaza amintirile din acea perioada sau ca o experienta recenta ti-a amintit de el si te duce cu gandul la ceva ce s-a intamplat atunci si nu ai gasit nici pana acum o explicatie. E posibil ca persoana cu care esti in prezent sa iti reaminteasca de fostul iubit si in inconstientul tau sa existe teama sa nu repeti aceleasi greseli.

Ce semnificatie poate avea un vis in care faci dragoste cu o persoana fata de care nu te simti atrasa in viata reala? Raspunsul e simplu: de fapt, simti furie fata de acea persoana.

Daca visezi ca faci dragoste cu sotul prietenei tale, inseamna ca in relatia ta, viata sexuala a intrat in rutina. E un semn ca trebuie sa incerci sa condimentezi din nou lucrurile.

Faci dragoste cu partenerul tau, dar in vis nu este, de fapt, el? Semnalul ar fi ca trebuie sa incerci sa afli lucruri noi despre iubitul tau. Crezi ca il cunosti foarte bine, ce mancare ii place, ce filme prefera, dar nu uita ca fiecare dintre noi are lumea sa interioara, plina de mistere.

Sunt convinsa ca te-ai trezit macar o data trista, dupa ce ai avut un vis romantic, perfect, ce nu ti-ai fi dorit sa se mai termine, in care faceai dragoste cu un barbat misterios, intruchiparea perfectiunii. Inseamna ca in viata ta amoroasa exista un gol, ceva iti lipseste.

Daca visezi ca faci dragoste cu un barbat din lumea reflectoarelor, visul tau denota nevoia de a fi te afla in centrul atentiei, de a fi propulsata pe scara sociala, de a fi respectata.

Daca visezi ca partenerul tau face dragoste cu o alta femeie, inseamna ca esti nesigura pe tine si ti-e teama sa fii abandonata. Poate simti ca nu ti se acorda atentie in relatia ta sau ca iubitul tau nu mai este la fel de afectuos ca altadata. Este posibil si sa ai impresia ca nu te ridici la asteptarile celorlalti…