Ce inseamna cand visezi ca iti cade parul

801

Cand iti cade parul in vis, cel mai adesea e semn ca duci lipsa de putere in viata reala. De asemenea, poate arata si ca ti-e frica sa nu imbatranesti sau sa devii neatractiva, ori ca ai un sentiment de anxietate.

Ce inseamna cand visezi ca iti cade parul

 

Parul este una dintre cele mai importante parti ale frumusetii, mai ales pentru femei, in special atunci cand le sta ciufulit si le da un aer inocent si feminin.

In Biblie, tunsul la zero era folosit frecvent ca un mod de pedeapsa sau ca un semn de remuscare al unei persoane careia ii parea rau pentru actiunile sale.

Daca ai visat ca te tunzi la chelie sau ca iti cade tot parul, e semn de incredere in tine insati foarte scazuta. Totodata, poate arata si intelepciune sau inocenta, deoarece chelia simbolizeaza sinceritatea, cineva caruia nu ii e frica sa se arate asa cum e.

O alta interpretare a caderii parului in vis poate fi ca ai sentimentul ca te pandeste o boala sau ceva de genul acesta.

Jung si Freud credeau ca visele in care ne cade parul au radacini in temerile noastre din subconstient si inconstient. Pierderea parului este asociata cu o schimbare sau o ruptura din viata cuiva. Asadar, caderea parului in vis e legata de sentimente negative de umilinta sau rusine. Visul poate prevesti niste schimbari servenite in viata reala, de genul unui final de relatie, un divort, un deces, pierderea unui loc de munca.

De asemenea, daca visam ca ne cade parul, inseamna ca vrem sa facem ceva si ne este frica sa actionam, sau visul ne avertizeaza in legatura cu ceva ce dorim sa facem si nu este bine.

Caderea parului in vis reprezinta un semnal al incostientului asupra sanatatii precare. Poate insemna o persoana care isi va pierde banii si va ajunge saraca. De asemenea, poate insemna si nefericire sau boala…

Daca te piepteni si iti cade parul, probabil vei avea probleme de ordin financiar, vei plati niste amenzi sau vei pierde un proces. Daca iti treci mana prin par si acesta iti cade, inseamna ca vor aparea situatii tensionate in familie, te vei certa cu rudele.