Home / Horoscop / Dictionar de Vise / Ce inseamna cand visezi ca moare cineva?

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva?

Probabil si tie ti s-a intamplat sa visezi ca cineva moare. Acest vis nu trebuie sa te sperie, pentru ca semnificatia lui este cu totul alta decat te-ai putea astepta. Arunca o privire peste explicatiile noastre cu privire la acest simbol: moartea.

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva

In general, un vis in care cineva moare este unul pozitiv, bun. Ceva se va schimba in viata ta, vei reusi sa depasesti niste obstacole, vei trece peste probleme si vei primi vesti surprinzatoare de la cineva neasteptat.

Cand visezi ca moare cineva apropiat tie, inseamna ca vrei de mult timp sa ii spui acelei persoane ca ai anumite sentimente pentru ea. E momentul sa-ti infrunti temerile si sa le lasi deoparte. Trebuie sa fii mai curajos si sa nu-ti mai fie rusine de ceea ce simti.

Cand visezi ca moare o persoana necunoscuta, inseamna ca aspecte noi isi vor face aparitia in viata ta. Totul se va schimba si va trebui sa iei decizii importante pentru tine, pentru viitorul tau. Schimbarile care vor aparea sunt pozitive si trebuie sa profiti de ele la maximum.

Daca visezi ca vorbesti cu un om mort, inseamna ca cineva din anturajul tau iti va crea dificultati si va trebui sa fii mai atent. Nu ai voie sa comiti greseli in viitorul apropiat, pentru ca dusmanii tai vor profita de ele pentru a te prejudicia.

Daca visezi ca cineva moare in chinuri cumplite, inseamna ca vei avea parte de niste intamplari ciudate in realitate. Totul se va termina intr-un mod neasteptat, surpinzator. Visul nu prevesteste aspecte negative, ci doar unele interesante si noi.

Daca visezi animale moarte, inseamna ca ceva din comportamentul tau trebuie sa se schimbe. Poate esti complexat de ceva, dar trebuie sa inveti sa nu permiti acestor sentimente sa te controleze. Trebuie sa te schimbi pentru a realiza ceea ce iti propui.

Daca visezi un copil mort, inseamna ca in viitor vei avea parte de o mare dezamagire. Lucrurile nu vor merge chiar cum le-ai planificat tu. Este posibil ca planurile de mult gandite sa esueze din cauza unor factori straini de tine. Daca visezi ca propiul tau copil este mort, inseamna ca din punct de vedere financiar lucrurile nu stau tocmai bine. Nu vei mai castiga atat de mult ca pana acum si cheltuielile vor depasi veniturile. Perioada negativa nu va dura mult timp, dar trebuie totusi sa fii mai chibzuit si mai prevazator in urmatorul interval de timp.

Daca iti visezi parintii morti, inseamna ca familia ta va avea multe bucurii in realitate. Norocul va da peste voi si beneficiile financiare nu vor intarzia sa apara.

Concluzia este ca un vis in care simbolul central este moartea este, de cele mai multe ori, unul pozitiv prevestitor de schimbari si sentimente bune, benefice.