Ce inseamna cand visezi ca nasti

617

A da nastere sau a vedea pe cineva ca naste in vis, e simbolul nasterii unei noi idei sau a unui nou proiect. De asemenea, reprezinta o noua atitudine, inceputuri noi sau aparitia unui eveniment maret. Alternativ, visul poate trage un semnal de alarma in privinta copilului din tine si a existentei potentialului tau de a te maturiza si de a creste ca persoana.

Ce inseamna cand visezi ca nasti

O interpretare mai directa a acestui vis iti dezvaluie ca iti doresti si tanjesti ca acest eveniment sa se intample, anume sa dai nastere unui copil.

Daca visezi ca dai nastere la gemeni, atunci e semn ca ai niste idei conflictuale, care se bat cap in cap. Daca nasti cvadrupleti, inseamna ca treci printr-o transformare benefica care te va face sa devii tu insati o femeie implinita.

Daca visezi ca nasti prematur, inseamna ca ai iesit dintr-un proiect care nu era terminat. Te simti nepregatita pentru a face o noua incercare.

Daca visezi ca nasti o creatura care nu este umana, atunci ai o frica nefondata referitoare la sanatatea copilului tau. Te temi, fara a avea un motiv intemeiat, ca vei naste un copil cu probleme. Acest vis este frecvent femeilor care se afla al doilea trimestru de sarcina. Daca nu esti insarcinata, atunci visul se refera la frica ta legata de niste decizii pe care urmeaza sa le iei sau a unui nou proiect in care te vei angrena. Incerci sa depasesti dificultatile din viata reala si sa atingi o implinire de sine.

Cand visezi ca nasti un monstru, e semn ca energia ta interioara si creativa infloreste si ca incepe sa prinda contur. Eziti in a elibera acest „monstru”, de teama ca ceilalti te vor judeca sau ca nu iti vor accepta ideile.

Daca visezi ca moare o femeie in timp ce naste, e semn al unei transformari. Visul reprezinta sfarsitul unui lucru (moartea) si inceputul altui lucru (nasterea). E posibil sa faci schimbari in viata ta sau sa scapi de vechile obiceiuri.

Daca un copil moare la nastere, visul sugereaza ca o sa intampini probleme in incercarea de a ramane insarcinata, sau poate reflecta nerabdarea ta de a avea un copil…

Femeile care viseaza ca dau nastere unui copil in conditii optime, fericite, isi afirma sanatatea si feminitatea. De asemenea, visul poate fi si un semn ca ele se simt pregatite pentru maternitate, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Daca insa viseaza ca nasterea le provoaca anxietate si sentimente negative, atunci e semn ca exista o problema de sanatatea sexuala cu care se lupta.