Ce inseamna cand visezi ca plangi

822

In vise, de cele mai multe ori ni se dezvaluie multe aspecte ale mintii pe care nu le putem exprima altfel. Este bine sa inveti sa-ti cunosti interiorul, pentru a-ti explica mai bine trairile.

Ce inseamna cand visezi ca plangi

Semnificatie plans in vis

De obicei, un vis in care plangi semnifica o eliberare de emotii. Este foarte posibil ca in viata reala sa fi acumulat foarte mult stres si tensiuni si iti doresti sa scapi de aceasta povara. Dintr-un motiv sau altul, nu iti permiti sa te manifesti in realitate si de aceea frustrarile si sentimentele le manifesti in sfera viselor. Astazi vom afla simbolistica din spatele unui vis in care plangi.

Daca te visezi plangand si te trezesti plangand, inseamna ca anumite sentimente refulate incearca sa iasa la iveala. Aceste sentimente dor, chiar daca nu iti recunosti asta si trebuie sa inveti sa le faci fata.

Cand visezi pe cineva plangand, inseamna ca ai sentimente pentru o anumita persoana, dar nu ai curajul sa le manifesti in realitate.

Daca in visul tau plangi si nimeni nu te baga in seama, inseamna ca vrei sa comunici cu cei dragi, dar nu poti sa dai frau liber gandurilor tale. De asemenea, un astfel de vis poate sugera ca nu faci destule eforturi pentru a-ti indeplini planurile. Poate e momentul sa iei fraiele vietii in mana si sa-ti urmezi telurile.

Daca visezi ca cineva apropiat are doar lacrimi in ochi, inseamna ca nu prea tii cont de parerile celor din jur. E cazul sa iti schimbi putin comportamentul si sa fii mai atent la ce vorbesti.

Daca visezi un copil plangand, inseamna ca poti primi vesti rele din partea unui membru al familiei. Daca visezi un copil plangand in hohote, inseamna ca te poti confrunta in viitorul apropiat cu o situatie destul de dificila sau ca poti afla ceva foarte interesant despre o ruda destul de apropiata. Poti intampina niste greutati financiare si niste obstacole in viata profesionala.

Daca iti visezi mama plangand, inseamna ca vei avea cateva probleme si dificultati. Cu tenacitate si rabdare, le poti depasi pe toate.

In general, un astfel de vis are la baza multe sentimente si stari din viata reala. Speram ca aceste explicatii sa va fie de ajutor pentru a va tine sub control sentimentele si traumele emotionale. Acum stiti ca daca nu le depasiti, toate aceste trairi se vor manifesta in sfera onirica…