Ce inseamna cand visezi cearta

1019

Daca visezi ca te certi cu cineva, inseamna ca te framanti pe dinauntru. Doua aspecte ale tale se afla in conflict unul cu celalalt. Poate ca in viata reala te lupti cu o dilema si nu stii ce cale sa alegi pentru a o rezolva. Daca esti foarte indarjita in cearta, atunci visul iti sugereaza ca nu esti dispusa sa iti schimbi anumite obiceiuri sau atitudini.

Ce inseamna cand visezi cearta

Daca ii vezi pe altii certandu-se, visul indica faptul ca nu esti capabila sa vezi propriile tale probleme si framantari. Nu iti asumi nici o responsabilitate si nici nu incerci sa rezolvi problemele pe care le ai in viata reala.

Daca te certi cu o persoana pe care nu o cunosti, inseamna ca te asteapta mari schimbari.

Cand ii privesti pe altii cum se cearta si tu nu te implici, visul sugereaza ca e posibil ca problemele celorlalti sa te afecteze pe tine in viata reala.

Daca visezi ca te certi, dar nu cu cineva anume, si nu din motive cu adevarat importante, inseamna ca te enervezi pe orice si oricine, in general. Ai o atitudine care nu este deloc sanatoasa si este bine cunoscut faptul ca nu te ajuta deloc in relatiile cu ceilalti.

Daca te certi cu cineva cunoscut in vis, in subconstient iti doresti sa te confrunti cu acea persoana in viata reala, dar nu ai curajul sa o faci.

Daca te certi cu o persoana de sex opus, poate fi vorba de o tensiune care exista intre tine si acel om. Sau poate fi vorba chiar de partenerul tau, e posibil sa va certati pe tema anumitor chestiuni sau amintiri legate de fostul tau iubit.

Te afli intr-un conflict cu o autoritate sau cu politia si te certi, atunci treci printr-o presiune creata de cei apropiati asupra ta si care se afla in opozitie cu ce iti doresti sau simti tu.

Cearta in vis poate fi si un semnal care te avertizeaza in privinta unei decizii impulsive sau, pe scurt, ”Gandeste inainte de a actiona”…