Home / Horoscop / Dictionar de Vise / Ce inseamna cand visezi foc

Ce inseamna cand visezi foc

Focul este un element primordial care iti poate da caldura de care ai nevoie, dar te poate mistui daca nu esti atent. Focul transmite energie si este elementul care purifica sufletele, lasandu-le curate deschise spre nou.

Ce inseamna cand visezi foc

Astazi vom incerca sa dam cateva explicatii unui vis in care elementul de baza este focul. Cititi cu atentie si poate veti gasi explicatiile care vi se potrivesc.

Daca visezi un foc linistit care arde, inseamna ca in viata personala ai parte de momente tandre, pline de dragoste. Acest vis semnifica linistea sufleteasca si caminul plin de dragoste.

Pe de alta parte, daca in vis iti apare un foc ce arde intr-o vatra, inseamna ca viata de familie va fi perturbata de momente dificile si de obstacole.

Daca visezi un foc mare, rosiatic, ce arde cu multa putere, inseamna ca in viata ta vor aparea cateva probleme pe care nu le poti rezolva decat cu multa tenacitate si rabdare. Acest vis poate semnifica o perioada nefasta din viata ta.

Daca in visul tau vezi un foc mic, dar luminos, inseamna ca va urma o perioada in viata ta in care vei incerca sa-ti faci un proces de constiinta. Vei incerca sa-ti modelezi putin caracterul, iti vei face o introspectie in urma careia vei deveni o persoana mai calda care nu mai judeca dupa primele impresii.

Daca in vis iti apare un indendiu provocat in mod intentionat, inseamna ca nu te-ai comportat intr-un mod prea frumos cu persoanele din jurul tau si ca aceasta raceala si rautate va incepe sa se intoarca impotriva ta. E momentul sa-ti schimbi atitudinea.

Daca visezi un foc ce se transforma in incendiu, inseamna ca in viata reala esti o persoana foarte impulsiva care actioneaza numai din instinct. Poate e momentul sa incerci sa gandesti de doua ori actiunile pe care le faci. Pasiunea de care dai dovada este buna, dar si aceasta are nevoie sa fie canalizata.

Daca visezi un foc ce cade din cer, inseamna ca ai in preajma ta dusmani foarte puternici. Este posibil ca cineva important sa-ti vrea raul si problema e ca acea persoana dispune de resursele necesare pentru a te prejudicia…

Daca visezi ca aprinzi un foc pentru a te incalzi sau pentru a lumina o incapere, inseamna ca vei incepe sa traiesti mai responsabil. Vei incepe sa tii cont de parerile celor dragi si vei incerca sa iti duci la indeplinire scopurile prin munca onesta.

Loading..