Ce inseamna cand visezi haine?

787

Ce semnificatii poate avea un vis in care apar hainele ca element central? E momentul sa aflati. V-am pregatit cateva explicatii posibile pentru un astfel de vis. Aruncati o privire peste randurile urmatoare.

Ce inseamna cand visezi haine

In general, acest vis aduce in prim-plan felul in care esti perceputa de cei din jurul tau. Visul poate evidentia caracterul tau, felul in care ii tratezi pe cei din anturajul, familia ta. De asemenea, mai poate aduce in discutie si perceptia celorlalti despre tine.

Daca visezi niste haine prea mici pentru tine, inseamna ca in viata reala te subestimezi. Nu ai curajul sa iti exprimi sentimentele si ideile. De aceea, nu iti duci la bun sfarsit planurile, nu-ti indeplinesti telurile. Esti o persoana talentata si creativa, dar nu te evidentiezi prin aceste calitati.

Daca visezi niste haine prea mari, inseamna ca esti o persoana foarte increzatoare in propriile forte. Uneori esti prea ambitioasa si ii tratezi pe cei din jurul tau cu foarte multa superioritate. E momentul sa faci o analiza a caracterului tau si sa incerci sa-ti schimbi atitudinea fata de prieteni, familie si chiar fata de colegii de serviciu.

Daca te visezi purtand haine vechi si rupte, inseamna ca in realitate ai actionat intr-un mod gresit si de aceea esti pusa intr-o lumina proasta. Cei din jur te judeca pentru ceea ce faci si imaginea ta are foarte mult de suferit.

Daca visezi ca porti haine albe, inseamna ca totul in viata ta merge bine. Esti o persoana ce comunica usor cu cei din jur, esti optimista si plina de energie pozitiva. Duci la indeplinire tot ceea ce iti propui, pentru ca nu-ti e frica de munca. Faci totul cu rabdare, ambitie, tenacitate si rezultatele pozitive nu intarzie sa apara.

Pe de alta parte, daca te visezi purtand haine negre, inseamna ca esti in pericol de a pierde avantajele castigate de-a lungul timpului. Un singur pas gresit si vei retrograda in toate planurile. Trebuie sa fii mai atenta.

Daca in visul tau iti apar haine foarte colorate, inseamna ca talentele tale iti vor fi apreciate. Te evidentiezi prin originalitate si prin dinamism. Acest vis are mereu semnificatii pozitive.

Daca te visezi purtand hainele tale obisnuite, inseamna ca rutina este prezenta in viata ta. Faci mereu aceleasi lucruri si iti este teama sa iesi din tipare. Ar trebui sa nu-ti mai fie frica te schimbare. Nu mai fi incapatanata, nu mai amana planuri de mult concepute. Poti incepe o viata noua.

Daca visezi haine foarte elegante, inseamna ca iti doresti sa avansezi, sa urci in ierarhia sociala. Vrei confort financiar, stabilitate. De aceea muncesti foarte mult pentru a-ti atinge telurile. Vrei recunoastere pe toate planurile si faci orice pentru a iesi in evidenta.

Daca in vis privesti niste haine intr-un dulap, inseamna ca esti o persoana putin neglijenta. Ai nevoie de planuri, de organizare daca vrei sa ai succes in ceea ce faci.

Daca visezi haine de copil mic, inseamna ca iti lipseste o doza de maturitate. Esti uneori prea copilaroasa. De multe ori ai incredere in persoanele gresite, esti prea naiva. Trebuie sa iti schimbi putin caracterul pentru ca, in fond, esti o persoana adulta.

Daca visezi ca porti haine de ploaie, inseamna ca in viata reala esti foarte vulnerabila. Ai nevoie sa fii protejata, sa ai pe cineva langa tine care sa te apere de orice si de oricine.

Consulta dictionarul nostru de vise pentru a afla semnificatia tuturor viselor tale…