Ce inseamna cand visezi inel?

925

Inelul din vis poate semnifica o legatura stransa pe care o ai cu o anumita persoana sau cu familia si prietenii tai.

Ce inseamna cand visezi inel

Daca in vis gasesti un inel, inseamna ca in viitorul apropiat vei intalni o persoana de care este foarte posibil sa te indragostesti cu adevarat. Pe de alta parte, daca visezi ca pierzi un inel, te poti astepta sa te certi cu persoana de langa tine.

Daca visezi ca primesti un inel in dar, inseamna ca vei avea un conflict cu persoana iubita. S-ar putea sa te indoiesti de fidelitatea partenerului de viata si acest fapt va atrage multe neplaceri.

Daca visezi un inel care se rupe, inseamna ca legatura cu perechea ta se va rupe definitiv. Numai dialogul ar putea evita o astfel de situatie.

Daca visezi un inel cu piatra, inseamna ca vei avea parte de cateva evenimente fericite in viata de zi cu zi. Norocul ar putea sa-ti surada pe toate planurile asa ca nu ai nimic altceva de facut decat sa profiti de sansele aparute.

Daca in vis iti apare un inel de argint, inseamna ca vei avea o familie numeroasa, vei fi inconjurata de persoane dragi toata viata.

Daca visezi un inel de aur, inseamna ca viata ta va fi una foarte linistita, plina de momente frumoase, dar nu vei avea parte de confortul financiar pe care ti-l doresti. Oricum, fericirea nu se rezuma la bani.

Daca in vis porti mai multe inele, inseamna ca vei avea ocazia sa te bucuri de putin timp liber in viitor. Vei putea sa mergi la un eveniment, la o petrecere alaturi de prietenii tai de suflet.

Daca porti doua inele pe un deget in visul tau, inseamna ca esti o persoana preocupata in primul rand de propriul interes. Vei stabili in viitor relatii bazate pe profitul pe care il poti obtine de pe urma lor.

Daca visezi ca porti un inel care te strage, inseamna ca vei pierde niste bani. Iti vei face datorii, vei cheltui necontrolat. Acest vis te mai poate anunta de o eventuala afectiune medicala.

Daca visezi un inel de logodna, inseamna ca esti o persoana careia nu-i e frica de iubire. Daca ai deja o relatie, aceasta va deveni mai serioasa si daca faci parte din categoria celor singure poti fi sigura ca in curand vei cunoaste marea dragoste.

Consulta dictionarul nostru de vise pentru a afla semnificatia tuturor viselor tale…