Home / Horoscop YVE / Dictionar de Vise / Ce inseamna cand visezi masina

Ce inseamna cand visezi masina

Daca visezi ca esti la volanul unei masini, inseamna ca esti ambitioasa, ai spirit de conducere si abilitatea de a trece cu usurinta de la un nivel al vietii tale la altul.

Ce inseamna cand visezi masina

Daca insa visezi ca tu esti pasagerul din dreapta, inseamna ca esti pasiva in viata reala, nu iti place sa iei fraiele in mana. Daca te afli pe bancheta din spate, visul sugereaza ca te subestimezi si ca ii lasi pe altii sa preia conducerea. Una peste alta, visele in care te afli intr-o masina scot la suprafata aspecte legate de gradul de control pe care il ai asupra vietii tale.

Cand te visezi conducand o masina care se afla intr-un corp acvatic sau care se rostogoleste in apa, inseamna ca vrei sa faci o calatorie spirituala, emotionala. Daca visezi o masina pe fundul apei, visul indica faptul ca ai sentimente de regret sau tristete in legatura cu un tel pe care l-ai abandonat.

Un vis in care franezi brusc o masina si schimbi rapid directia, sugereaza ca un eveniment important te va impiedica sa iti atingi scopurile. Vei avea senzatia ca va trebui sa iti pui propria viata pe pauza.

Daca in vis vezi o masina avariata, inseamna ca vei avea dezamagiri in viata reala. Nu ai ambitie si niste teluri.

Daca visezi ca nu-ti porneste masina, e un semn ca te simti neputincioasa intr-o anumita situatie.

Daca in vis uiti sau nu stii unde ti-ai parcat masina, inseamna ca te simti nesatisfacuta si nefericita dintr-un anumit punct de vedere.

Daca iti este furata masina, visul iti sugereaza ca e posibil sa iti pierzi serviciul sau sa ai o relatie care sa esueze.

Cand visezi o masina parcata inseamna ca trebuie sa iti canalizezi energia si eforturile catre altceva sau intr-o alta directie. Totodata, visul poate sa iti dea un semn ca trebuie sa pui stop si sa te bucuri de viata.

Daca nu poti deschide geamul  de la masina, visul indica faptul ca eziti sau esti rezervata cu privire la calea pe care sa o alegi in viata.

Daca visezi o masina care merge, dar la al carei volan nu se afla nimeni, inseamna ca trebuie sa iti reevaluezi controlul pe care il ai asupra vietii tale. Nu esti capabila sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale…

Cand cumperi o masina in vis, inseamna ca iti asumi si respecti o decizie pe care ai luat-o.