Ce inseamna cand visezi pantofi?

648

Visele au multe semnificatii. E interesant sa aflam ce spun despre noi, despre viata noastra. E bine sa aflam ce simbolizeaza. Probabil ca ti s-a intamplat macar o data sa visezi pantofi si nu ai stiut ce inseamna in realitate. Vom incerca sa elucidam acest mister. Va vom prezenta cateva explicatii posibile pentru acest vis. Auncati o privire peste urmatoarele randuri.

Ce inseamna cand visezi pantofi

Daca visezi ca ai un singur pantof, inseamna ca cineva necunoscut tie pana acum asteapta cu multa nerabdare sa te cunoasca. Vei stabili o relatie interesanta cu acea persoana si vei avea numai de castigat.

Daca visezi ca ai pantofi noi, inseamna ca e momentul sa-ti iei o vacanta binemeritata. Esti foarte stresata la locul de munca si ai nevoie sa te relaxezi. Ia-ti cateva zile de vacanta si pleaca cu cineva drag intr-o calatorie. Vei vedea ce bine iti va prinde!

Pe de alta parte daca visezi o pereche de pantofi vechi, inseamna ca viata ta particulara este foarte buna. Esti o persoana fericita, cu prieteni multi si buni si te bucuri de fiecare clipa pe care o petreci in compania lor.

Daca in visul tau arunci o pereche de pantofi uzati, inseamna ca vei avea parte de cateva mici obstacole in indeplinirea scopurilor tale. Dar nu urmeaza o perioada nefasta in viata ta. Vei reusi sa treci peste dificultati cu succes, datorita tenacitatii tale.

Daca visezi pantofi gauriti, inseamna ca te vei confrunta cu o situatie putin stanjenitoare. Nu vei reusi sa o depasesti decat daca ai rabdare si daca nu te abati de la calea pe care ai ales sa o urmezi.

Daca visezi ca primesti cadou o pereche de pantofi, inseamna ca in viitorul apropiat s-ar putea sa te casatoresti. Acest vis anunta o cununie, deci un eveniment fericit in viata oricarei persoane.

O pereche de pantofi albastri in vis anunta o afectiune medicala. Poate e momentul sa faci o vizita la medic sa elimini o eventuala boala. Niciodata nu trebuie sa te neglijezi…

Daca visezi ca rupi o pereche de pantofi, inseamna ca vei avea parte de cateva datorii in viata reala. Vei pierde niste bani si cu mare dificultate ii vei recupera. Va trebui sa muncesti mai mult si sa investesti mai mult timp in planurile tale daca vrei sa ajungi din nou pe linia de plutire.