Ce inseamna cand visezi par?

532

Chiar si cele mai ciudate vise au explicatii. Afla-le pe cele mai interesante pentru un vis in care simbolul central este parul. Citeste cu atentie randurile urmatoare si afla aspecte diverse ale acestui vis.

Ce inseamna cand visezi par

In general, visul in care apare par are legatura cu atitudinea ta fata de persoane, situatii. Visul poate semnifica putere, senzualitate si, mai ales, sexualitate. Dar haideti sa aflam si alte explicatii pentru acest vis.

Daca visezi ca incerci sa-ti descurci parul, inseamna ca nu poti lua o hotarare importanta pentru viitorul tau. Nu esti o persoana capabila sa decida cu usurinta ce e mai bine si ce nu.

Daca visezi ca iti piepteni parul, inseamna ca esti o persoana care are multa grija de felul in care arata. Acest vis mai poate semnifica si un plan nou pe care ai de gand sa il pui in aplicare, idei noi si interesante care merita sa fie recunoscute.

Daca visezi ca ai parul lung, inseamna ca trebuie sa gandesti de doua ori lucrurile inainte de a le face. Totul trebuie sa aiba masura, totul trebuie sa fie facut corect, chiar daca poate dureaza mai mult pana iti atingi scopurile.
Pe de alta parte, daca visezi ca ai parul scurt, inseamna ca ai nevoie de o schimbare in viata ta. Trebuie sa lasi in urma trecutul si sa te bucuri de tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Daca visezi ca iti cade parul, inseamna ca in realitate iti este teama de trecerea timpului, nu vrei sa imbatranesti si in viata reala faci multe sacrificii pentru a arata bine si pentru a fi placut de toti cei din jurul tau.

Daca visezi ca ai parul blond, inseamna ca in viitorul apropiat te vei confrunta o o situatie neplacuta. Nu vei reusi sa depasesti aceasta probleme fara rabdare si tenacitate.

Daca visezi ca ai parul castaniu, inseamna ca norocul tau va incepe sa se schimbe. Urmeaza o perioada benefica in viata ta si trebuie sa te bucuri de ceea ce iti ofera viitorul.

Daca te visezi cu parul alb, inseamna ca te simti foarte bine in pielea ta, ca esti implinit atat pe plan profesional cat si in plan sentimental. Acesta este un vis pozitiv.

Cand te visezi cu parul negru, inseamna ca vei avea parte de iubire in viata ta. Iti vei intalni marea dragoste si poate chiar iti vei forma familia atat de mult dorita.

Daca visezi ca ai parul roscat, inseamna ca in viata reala esti o persoana foarte geloasa. E necesar sa mai lasi de la tine daca nu vrei sa-ti pierzi persoana iubita.

Daca visezi ca incepi sa chelesti, inseamna ca vei ramane fara cateva persoane importante din viata ta. Iti vei pierde niste prieteni din cauza atitudinii tale reci. Trebuie sa-ti schimbi comportamentul daca nu vrei sa ramai singur.

Consulta dictionarul nostru de vise pentru a afla semnificatia viselor tale…