Ce inseamna cand visezi peste

1088

Visele ne arata multe lucruri despre noi insine sau despre viitorul nostru. De aceea, este important sa cunoastem cate ceva despre simbolurile care ne apar in vise. Astazi vom incerca sa explicam putin visele in care apare ca element principal pestele.

Ce inseamna cand visezi peste

Femeile tinere care viseaza pesti au posibilitatea de a intalni o persoana interesanta cu care ar putea chiar sa inceapa o relatie. Daca o femeie viseaza un peste inotand, s-ar putea ca in viitorul apropiat sa ramana insarcinata.

Cand in visul tau iti apare un peste inotand intr-o apa curata si rece, inseamna ca o persoana foarte influenta din anturajul tau iti va sari in ajutor cand nici nu te astepti. Un astfel de vis poate semnifica anumite dificultati si oprelisti in indeplinirea scopurilor. Poate vei avea probleme la locul de munca sau poate problemele tale vor fi de natura financiara, dar acea persoana te va ajuta din tot sufletul.

Daca visezi ca incerci sa prinzi pesti ce inoata in jurul tau, exista posibilitatea ca un castig financiar substantial sa apara. Sau poate datorita calitatilor tale vei obtine o avansare la locul de munca. Ai putea fi remarcat de sefi si poate vei primi si o prima pentru munca depusa.

Daca visezi ca esti inconjurat de pesti morti, s-ar putea sa iti faci niste datorii din cauza unor investitii neinspirate. Sau poate vei avea parte de o situatie incalcita din care nu vei scapa decat ramanand dator.

Cand in visul tau mananci pesti, inseamna ca esti foarte increzator in propriile forte si reusesti sa te faci placut in mediul in care te invarti. Un astfel de vis mai poate insemna ca vei stabili relatii trainice cu persoane oneste si bune la suflet.

Daca in vis gatesti peste, inseamna ca esti o persoana care tine foarte mult la ideile si la conceptiile proprii. Inseamna ca esti o persoana traditionalista, care incearca sa-si implementeze conceptiile si care nu renunta pana cand cei din jur nu o asculta.

Cand in visul tau cureti pestele de solzi si maruntaie, inseamna ca vei incerca sa adopti o atitudine mai calma in ceea ce-i priveste pe cei din jur. Este posibil ca familia ta sa fie nemultumita de comportamentul tau vulcanic si, de aceea, trebuie sa faci niste schimbari in aceasta privinta.

Cand visezi ca incerci sa prinzi pestele in plasa, inseamna ca vei avea parte de momente bune, pline de fericire alaturi de persoanele importante din viata ta. Dar acest vis poate inseamna si ca iti este teama sa te lasi in voia sentimentelor si sa-ti traiesti viata din plin.

Cand te visezi pescuind, inseamna ca incerci sa pui in aplicare niste planuri de mult timp concepute. Daca, in urma pescuitului, nu ai prins niciun peste, inseamna ca aceste planuri vor esua si vei ramane si cu datorii in urma lor.

Consulta dictionarul nostru de vise pentru a afla semnificatia tuturor viselor tale…