Ce inseamna cand visezi ploaie

1885

Ploaia este un simbol pozitiv in vis, care indica faptul ca persoana care viseaza a gasit o solutie la o anumita problema. Aceasta este interpretarea psihologului Carl Jung, cel care a gasit metoda prin care se pot explica visele. Asadar, ploaia si chiar furtuna in vis sunt semne pozitive, gasirea dreptatii dupa ce ai suferit.

Ce inseamna cand visezi ploaie

Diferite traditii au insa si alte interpretarii ale ploii in vis.

Daca, in vis, o ploaie torentiala nu lasa in urma dezastre, atunci e semn de profit, binecuvantare si ingaduinta. Ploaia simbolizeaza si viata, implinirea unei dorinte. Daca ea cade doar intr-un anume loc, visul indica tristete sau pierderea unei persoane iubite. Insa, daca ploaia cade pe casa celui care viseaza, inseamna vesti bune pentru acea persoana, sau ca cineva care locuieste in acea casa o sa se imbolnaveasca.

Daca ploua cu bolovani si sange, visul indica viitoare catastrofe si pedepse pentru pacatele oamenilor. Insa, daca ploua cu praf si nisip, inseamna ca primarul orasului in care locuiesti nu este cinstit.

O furtuna in vis sugereaza lipsa de onestitate, inselaciune. A visa o ploaie torentiala cum doboara case si pomi reprezinta o pedeapsa.

O ploaie calda e semn de impacare cu un dusman, sau poate insemna si ca vei ajuta o persoana aflata in dificultate. De asemenea, poate indica si profituri, eliberare de stres, plata datoriilor, un sentiment de usurare.

Daca ploua cu miere, unt sau ulei, inseamna binecuvantare pentru toata lumea.

O ploaie de toamna semnifica impedimente intr-o calatorie, pierderi in afaceri, neputinta de a face rost de un remediu pentru o boala din cauza lipsurilor financiare, sau poate insemna intemnitare.

Daca visezi ca te speli cu apa de ploaie, inseamna ca te caiesti pentru un pacat, sau ca vei primi o indrumare spirituala.

Daca vezi sau auzi ca se apropie ploaia, dar scapi fara sa te ude, atunci vei avea succes in planurile tale.

Daca visezi ca stai in casa si vezi pe fereastra cum ploua, poate sugera ca vei intra in posesia unei averi si vei gasi iubirea.

Cand auzi cum curge ploaia pe acoperisul casei tale, visul indica o realizare, o reusita sau bucurii. Norocul se arata in lucruri marunte.

 

Consulta dictionarul nostru de vise pentru a afla semnificatia viselor tale…

loading...
Articolul precedentLimoncello de casa
Articolul următorCum purtam turcoazul si cu ce il asortam?

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!