Ce inseamna cand visezi politie?

2435

Afla ce spun visele despre tine si despre viata ta. Astazi vom incerca sa dam cateva explicatii posibile pentru un vis in care politia este cel mai important element. Arunca o privire peste randurile urmatoare si afla aspecte interesante si necunoscute tie pana acum.

Ce inseamna cand visezi politie

In general, politia semnifica putere, organizare si control. Un astfel de vis poate inseamna ca e momentul sa-ti revizuiesti comportamentul si sa adopti o atitudine diferita fata de cei din jurul tau. Trebuie sa urmezi mereu cea mai dreapta cale, sa nu te abati de la ea si sa nu faci rau nimanui prin fapte si prin atitudine.

Acest vis mai poate inseamna si ca esti o persoana neglijenta, care nu-si indeplineste obligatiile. S-ar putea sa fii criticat din cauza lipsei de responsabilitate de care dai dovada.

Daca in vis esti arestat de politie, inseamna ca in realitate ti-e teama sa infrunti niste probleme sau situatii. Visul iti poate spune si sa ai actionat in mod gresit fata de o persoana apropiata si acum vina te macina.

Daca in vis incerci sa scapi de politie, inseamna ca nu faci lucrurile in mod corect. Acest vis inseamna ca trebuie sa-ti revizuiesti comportamentul si sa-ti ceri scuze daca gresesti fata de prieteni sau familie.

Daca visezi ca ai probleme cu politia si ca esti cercetat, inseamna ca vei intampina niste dificultati sau obstacole pe care va trebuie sa le depasesti. Nu uita ca trebuie sa faci totul cu multa diplomatie, rabdare si tenacitate. Doar asa vei putea sa depasesti momentele grele si sa iti duci la indeplinire scopurile.

Daca visezi ca esti ofiter de politie, inseamna ca e momentul sa iti faci niste procese de constiinta. Trebuie sa-ti faci o analiza, o introspectie si sa incepi sa actionezi altfel. Daca in visul tau esti un politist in cautarea unui delincvent, inseamna ca duci o lupta interioara destul de intensa. Esti prins intre ciocan si nicovala si nu stii ce cale trebuie sa urmezi.

Daca visezi ca vezi o masina de politie trecand prin fata ta, inseamna ca e posibil ca in viitorul apropiat sa ai parte de un castig financiar destul de substantial. Este posibil sa castigi o suma importanta de bani la jocurile de noroc sau s-ar putea ca niste eforturi depuse anterior sa dea roade acum. Acest vis mai poate semnifica si o perioada fericita din punct de vedere sentimental.

Daca visezi ca intalnesti un politist si incepi sa porti o conversatie cu acesta, inseamna ca vei petrece mai mult timp in preajma prietenilor. Este posibil sa intalnesti si persoane noi, interesante cu care sa incepi o frumoasa relatie de prietenie. Acest vis anunta o perioada benefica in viata ta, circumstante fericite de care trebuie sa profiti la maximum…

Daca visezi ca politia te opreste pe dreapta, inseamna ca esti supus unui stres imens si ca poate a venit momentul sa-ti iei o vacanta. E cazul sa te odihnesti, sa te relaxezi pentru ca apoi sa te intorci la munca energizat si binedispus.