Ce inseamna cand visezi vaci?

2427

Visele ne spun multe, ne atentioneaza asupra multor aspecte din viata noastra. E important sa stim sa le descifram, sa le explicam simbolurile. De aceasta data, vom incerca sa gasim cateva semnificatii posibile pentru un vis care are ca element central simbolul “vaca”.

Ce inseamna cand visezi vaci

In general, visul in care iti apare vaca are semnificatii pozitive. Nu este un vis rau, negativ, ci din contra, iti spune ca vei avea o viata linistita, fara prea multe probleme si obstacole.

Atat in traditia romaneasca, precum si in cea occidentala, vaca aparuta in vis aduce numai lucruri si situatii bune, pline de fericire. Un astfel de vis iti spune ca vei avea o viata lunga, tihnita. De asemenea, visul mai semnifica si relatii bune cu cei dragi sau anunta legarea unor noi prietenii trainice.

Daca visezi vaci grase si frumoase, inseamna ca vei avea parte de un eveniment important in viata ta in curand. Ceva neasteptat si frumos va aparea si te va face mai fericit decat esti.

Daca visezi vaci intr-un grajd, inseamna ca in curand vei castiga o suma importanta de bani. Acest vis te anunta ca ai putea intra in posesia unei mosteniri sau ca poate vei castiga la loto. Daca te visezi mulgand vaci, inseamna ca vei reusi sa avansezi la locul de munca. Sefii vor observa in sfarsit eforturile sustinute pe care le-ai depus in ultimul timp si iti vor recunoaste meritele.

Daca visezi o vaca gestanta, inseamna ca in curand va aparea un copilas in familia ta. E un semn bun, de fertilitate. De asemenea, un astfel de vis mai poate evidentia si faptul ca esti o persoana creativa, plina de imaginatie care nu se sfieste sa-si duca la indeplinire planurile.

Daca te visezi dand de mancare vacilor, inseamna ca in viitorul apropiat vei beneficia de sprijinul cuiva important. Vei reusi tot ceea ce-ti propui si vei putea stabili relatii importante pentru viitorul tau.

Dar acest vis, in anumite situatii, poate avea si aspecte negative. Nu este un vis in totalitate rau, dar poate prevesti anumite probleme:

Daca visezi niste vaci foarte slabe, inseamna ca in realitate te vei certa cu cineva apropiat. Poate vei avea un mic conflict cu o ruda, un prieten drag sau poate cu cineva de la locul de munca.

Daca in vis vezi o vaca trista, inseamna ca in realitate vei pierde niste bani. Iti vei face datorii pentru ca va trebuie sa cheltui niste bani neplanificati. Nu castigi pe masura cheltuielilor si, de aceea, nu-ti va merge chiar atat de bine.

In concluzie, acest vis are semnificatii destul de bune, anunta evenimente benefice pentru tine si pentru cei dragi tie…

Consulta dictionarul nostru de vise, pentru a afla semnificatia tuturor viselor tale.