Ce se intampla daca te visezi mireasa

1254

Probabil ca multor femei li s-a intamplat sa se viseze mirese. Si, de multe ori, au cautat explicatii pentru acest simbol. Ei bine, astazi vom incerca sa va dam cateva explicatii in ceea ce priveste simbolismul unui astfel de vis.

Ce se intampla daca te visezi mireasa

Sensurile in care se poate explica acest vis sunt multiple. Un vis in care te vezi mireasa are o stransa legatura cu multe sentimente din realitate. Daca te visezi mireasa, inseamna ca pot exista niste neintelegeri cu partenerul de viata sau poate ai probleme cu alti membri ai familiei care nu iti inteleg sentimentele.

Cand te visezi mireasa, dar esti o femeie necasatorita, inseamna ca statutul tau de femeie singura se poate schimba. Visul mai poate inseamna ca urmeaza o perioada mai vesela si ca te asteapta cateva surprize placute.

Daca te visezi mireasa si esti deja casatorita, semnificatia nu mai este chiar atat de pozitiva. Visul te poate avertiza de unele probleme in viata de cuplu sau de unele obstacole ce pot aparea in calea fericirii tale.

Daca o femeie viseaza o mireasa oarecare, poate fi un semn ca respectiva persoana se simte parasita si neinteleasa de cei dragi. Un astfel de vis simbolizeaza frustrarile interioare ale unei femei.

In traditia populara romaneasca, mireasa in vis este un semnal de alarma, este un vis prevestitor de rau. Potrivit romanilor, acest vis poate fi semn de moarte in ciuda faptului ca albul rochiei de mireasa semnifica puritate si inocenta candida.

In traditia occidentala, acest vis nu este deloc negativ. Din contra, visul este legat de intamplari interesante ce aduc bogatii, bonusuri si impliniri atat personale cat si financiare. Cele care se viseaza mirese, pot obtine o mostenire de mult timp asteptata.

Cine viseaza ca face dragoste cu o necunoscuta in rochie de mireasa, poate intampina in viata reala unele dificultati din cauza naturii libertine si indraznete.

Femeile care se viseaza mirese, dar sunt nemultumite de felul in care arata rochia, au in viata reala multe de spus si de clarificat, dar nu au curajul sa o faca. Nu isi pot manifesta in mod deshis sentimentele si gandurile, pentru ca le e teama sa nu fie criticate sau intelese gresit. Aceste femei trebuie sa devina mai energice, mai indraznete si sa-si ia viata in propriile maini fara teama ca ar putea esua.

Femeile care se viseaza mirese si in vis sunt foarte fericite si vesele, au parte si in viata reala de bucurii si impliniri. Aceste femei sunt multumite de viata lor sentimentala, iubesc si sunt iubite. Nu le e teama sa vorbeasca deschis despre ceea ce simt si, de aceea, totul merge ca uns…

Introspectia este foarte importanta in deslusirea semnificatiilor unui vis. Fara o analiza profunda a sentimentelor si trairilor, nu poti gasi explicatii pentru visele tale.