Horoscop 11 Ianuarie 2018: Taurii vor lua decizii importante

341

Horoscop 11 Ianuarie 2018: Astăzi nativii Taur vor lua decizii importante pentru carieră, iar Săgetătorii sunt surprinși plăcut de către partenerul de viață.

 Horoscop 11 Ianuarie

Horoscop zilnic 11 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Berbec

-chiar dacă nativul Berbec nu este total decis în ceea ce privește o excursie, va primi sfaturi legat de acest subiect. Astăzi profită de faptul că sarcinile din cadrul locului de muncă sunt deja terminate și va vizita rudele pe care nu le-a mai văzut de mult timp. Spre seară Berbecul se va implica în mod complet într-un eveniment din cadrul familiei, fiind sufletul petrecerii.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Taur

-în prima parte a zilei nativul Taur va câștiga un prieten în plus. Chiar dacă nu este atât de sociabil pe cât îşi dorește, reușește să atragă în jurul său persoane cu care rezonează. O problemă din cadrul serviciului îi solicită prezența, fapt ce amână activitățile plănuite pentru astăzi. Se recomandă să nu se facă promisiuni, căci timpul nu va fi în favoarea sa. Deciziile importante vor fi discutate alături de familie, se vor analiza toate posibilele consecințe și se va da un verdict clar.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Gemeni

-o invitație îl pune pe gânduri, este confuz chiar dacă își dorește să se relaxeze fie vizionând un film, fie printr-o plimbare prin parc. Nativul Gemeni este încercat de un mozaic de sentimente, de la entuziasm la disperare, însă beneficiind de un sfat important din partea unui membru al familiei, se va liniști. Treburile casnice nu vor fi un impediment în calea sa, va reuși să se distreze fără să se gândească la acestea.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Rac

-nativul Rac începe ziua prin a face o surpriză plăcută unui membru al familiei, cu o ocazie specială, poate o aniversare. Fără să exagereze, este entuziasmat de fiecare clipă pe care o trăiește, dar nu reușește să îi influențeze și pe cei din jur. În a doua parte a zilei, oboseala îşi pune amprenta asupra lui, se recomandă și este și sfătuit de către partenerul de viață să nu se avânte la un drum lung.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Leu

-nativul Leu va apela astăzi la ultimele economii pentru a achiziționa fie o mașină, fie un obiect pentru casă. În prima parte a zilei se anunță drumuri, decizii pentru el, însă nu îşi va asuma responsabilitatea atunci când vine vorba de a lua o hotărâre importantă. O vizită îi aduce o stare de melancolie, dorul de cineva drag se poate accentua odată cu primirea acestor musafiri. Starea de sănătate nu îi va permite să facă prea mult efort fizic, însă nu va dispera, căci va pune sănătatea pe primul loc.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Fecioară

-o revedere îl va emoționa pe nativul din zodia Fecioarei. În prima parte a zilei o neînțelegere cu un apropiat îl poate afecta pe tot parcursul zilei, însă simțul umorului îl va salva. Spre seară o sumă de bani i se restituie, bani pe care îi va folosi în propriul folos. Nativul Rac nu evită să pună punctul pe „i” și va spune ceea ce îl deranjează în comportamentul partenerului de viață.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Balanță

-astăzi nativul Balanță începe ziua prin a le mulțumi membrilor familiei pentru că îi sunt alături. La o discuție între patru ochi purtată cu un apropiat, acest nativ îşi exprimă o dorință care ulterior va deveni un fapt real prin intermediul acestuia. La finalul zilei, nativul Balanță are de rezolvat problemele financiare ale membrilor familiei, căci o mână de ajutor va conta extrem de mult, mai ales când inventivitatea sa aduce idei noi. Un cadou îi va aduce zâmbetul pe buze, însă o veste mai puțin plăcută nu îl va lăsa să se bucure prea mult de cadoul primit.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Scorpion

-orgoliul nu este un impediment atunci când iubim. Nativul Scorpion va avea șanse mari să reia o relație mai veche, în ciuda părerilor contra. În a doua parte a zilei Scorpionul este în centrul atenției, va uita de griji și nu va evita contactul cu cei din jur, nici măcar cu necunoscuții. Nativul acestei zodii va fi activ în activitățile plănuite cu prietenii și se va face remarcat prin faptul că preia postura de lider.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Săgetător

-nativul Săgetător devine încă de dimineață un adevărat erou pentru un membru al familiei. Nu doar că va acorda o mână de ajutor în treburile casnice, dar va fi și în centrul atenției prin talentul său în bucătărie. Responsabilitatea este mare atunci când reprezinți principala sursă de venit din casă, vor fi discuții contradictorii din această cauză, dar nativul Săgetător va realiza și rolul important al acestor discuții.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Capricorn

-întâmplările din ultima perioadă nu vor rămâne nepovestite. Fie că nativul Capricorn îi va invita pe apropiați acasă, fie că va ieși alături de aceștia în oraș, vor sta la taclale mult timp, lăsând deoparte grijile. Este rost de bani spre seară. Spre surprinderea Capricornului, banii împrumutați vor ajunge din nou în contul său. Gătitul, reparațiile din casă nu vor mai aștepta, astfel că va încerca să fie eficient în cel mai scurt timp.

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Vărsător

-prima impresie contează foarte mult pentru nativul Vărsător, astfel că va face eforturi mari pentru a se face plăcut, dar și remarcat cu ocazia unei întâlniri plănuite pentru primele ore ale zilei. În a doua parte a zilei, o discuție cu partenerul de viață va clarifica unele neînțelegeri și nemulțumiri dintre cei doi. O factură neplătită de un membru al familiei va fi singurul motiv pentru care nativul acestei zodii va pleca la drum, spre seară, chiar dacă simte semne de oboseală…

Horoscop 11 Ianuarie 2018 Pești

-nativul din zodia Pești va avea grijă de un membru din familie, îi va acorda întreaga atenție, iar faptul că starea de sănătate a acestuia se îmbunătățește i se datorează. Este posibil ca o mică petrecere în semn de recunoștință să aibă loc spre seară. În a doua parte a zilei nativul Pești va face progrese în ceea ce privește viața profesională, va renunța la a mai fi condus și va fi propriul său șef, căci afacerea merge de minune.