Horoscop 12 August 2017: Vărsătorii se folosesc de diplomaţie pentru a ieşi din situaţii dificile

138

Horoscop 12 August 2017: Capricornii au o zi plină la locul de muncă, Vărsătorii se folosesc de diplomaţie pentru a ieşi din situaţii dificile, iar Peştii primesc o propunere de afaceri.

 12 August 2017

Horoscopul zilei de 12 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Nervozitatea din cursul dimineţii îţi poate afecta relatiile cu colegii şi partenerul de viață. Este posibil să ai o izbucnire nervoasă din cauza unei situaţii dificile în plan profesional sau în afaceri. Păstrează-ţi calmul, ca să nu agravezi situaţia!

Taur

Partenerul de viaţă  ar putea să interpreteze greşit dorinţa ta de a avea mai multă libertate de mişcare. Este bine să fii atent la ce spui şi să fii cât mai înţelegător în relaţiile parteneriale. S-ar putea ca prietenii să nu fie de acord cu ideile tale. Exprimă-te cât mai limpede, pentru a nu fi înţeles greşit!

Gemeni

În prima parte a zilei este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă din cauza unor dificultăţi financiare. Se pare ca nu îţi vei putea onora o obligaţie financiară, din motive independente de tine. Ar putea fi vorba despre o întârziere neprevazută la încasarea unei sume care ţi se cuvine pentru o lucrare finalizată recent. După-amiază sunt şanse să rezolvi situaţia cu ajutorul unei persoane cu autoritate.

Rac

Se pare ca azi eşti predispus la stări depresive care îţi pot afecta relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Este o situaţie trecătoare, pe care o poţi depăși relativ uşor dacă amâni rezolvarea chestiunilor care necesită capacitate de concentrare.

Leu

Relațiile cu cei apropiați ar putea fi relativ tensionate azi, din cauză că ai tendinţa să îţi impui punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu felul în care vrei să rezolvi o problemă de familie. Este indicat să eviţi discuţiile în contradictoriu.

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să devii irascibil din cauza unor întârzieri care te afectează în plan financiar. O izbucnire nervoasă te-ar putea pune într-o situație delicată, atât la serviciu, cât şi în familie. Este bine să îţi păstrezi calmul şi să te concentrezi asupra lucrurilor urgente.

Balanţă

În prima parte a zilei, relaţia cu partenerul de viata ar putea fi afectată de o neînţelegere în legatură cu banii. Nu te  descuraja, pentru că în a doua parte a zilei vei depăşi destul de uşor acest moment delicat. Fii atent ce spui şi evită să provoci discuţii aprinse, care ar agrava şi mai mult situaţia!

Scorpion

Ar fi bine sa rezolvi problemele importante în prima parte a zilei, când ai mai multă energie fizică şi capacitatea de concentrare este mai bună. Discuţiile pe teme parteneriale sunt contraindicate azi. Este bine să fii mai atent la dorinţele partenerului de viaţă şi să laşi faptele să vorbească.

Săgetător

În prima parte a zilei, contextul astral ţi-ar putea induce o stare de tristețe sau melancolie. Este indicat să eviţi comunicarea cu cei din jur, cu excepţia chestiunilor profesionale sau de afaceri care nu suportă amânare. În relaţia cu partenerul de viaţă te simţi nedreptăţit. Este posibil să nu fii in cea mai bună formă intelectuală şi să ai dificultăți de comunicare.

Capricorn

La locul de muncă se anunţă o zi încărcată, dar capacitatea ta de concentrare ar putea fi diminuată. Este indicat să te limitezi la activităţi mai uşoare, pe care le poţi rezolva singur. În schimb, este o zi bună pentru a te implica mai mult în problemele căminului.

Vărsător

În prima parte a zilei eşti greu de mulţumit şi le faci reproşuri celor din jur. Încearcă să fii cât mai diplomat. În plan profesional, este bine să fii prudent fiindcă exista riscul să intri în conflict cu şefii. Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii sau rudele…

Peşti

Azi te simţi plin de energie şi idei. Ai posibilitatea să finalizezi o activitate începută mai demult. O persoană apropiată ţi-ar putea propune să participi într-o afacere care pare profitabilă . Fiti foarte atent detalii! Spre seara este posibil să primeşti o veste placută de la o rudă apropiată.

loading...
Articolul precedentCe inseamna cand visezi pisica
Articolul următorTinute pentru gravide

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!