Horoscop 12 Ianuarie 2018: pentru Capricorni se anunta schimbari

351

Horoscop 12 Ianuarie 2018: Încercările de azi au scopul de a-i ajuta pe nativii Leu, iar pentru nativii Capricorn se anunță schimbări.

 Horoscop 12 Ianuarie

Horoscop zilnic 12 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Berbec

-nativul Berbec, deși va primi sfaturi prețioase, nu va ține cont de ele. În prima parte a zilei va încerca lucruri noi, îşi va învinge teama de înălțime sau vreo altă fobie. O datorie îl va lăsa cu un gol în cont, dar, pe de altă parte, în plan profesional se vor înregistra progrese. Spre seară atmosfera relaxantă din cadrul familiei va avea efecte pozitive asupra nativului Berbec, întrucât va avea curajul de a-și exprima o dorință față de membrii familiei.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Taur

-o ofertă de muncă este analizată alături de membrii familiei dis-de-dimineață. Chiar dacă situația financiară nu este prea bună, nativul Taur se teme de o schimbare bruscă. În a doua parte a zilei, se axează mult mai mult pe o relație de prietenie care stă aparent să se termine. O invitație la cafea este bine-venită, căci nativul Taur simțea nevoia de a sta la taclale și a povesti. Seara aduce o atmosferă tensionată, dar nu pentru mult timp. O veste bună îl va înveseli atât pe Taur, cât și pe toți membrii familiei.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Gemeni

-o discuție aprinsă se poate termina cu o stare de nervozitate pentru nativul Gemeni. Nu se recomandă să se avânte la un drum lung singur, dar și să evite pe cât posibil acest tip de discuții. Astăzi este o zi favorabilă, iar nativul Gemeni va profita și că timpul îi este prieten, pentru a se înscrie la un curs spre a se califica într-un anumit domeniu. Spre finalul zilei apar schimbări în planul său, o vizită la un medic este necesară, căci afecțiunile resimțite au instaurat panica pentru cei din jur.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Rac

-nu este momentul unei schimbări, mai ales dacă este vorba doar de partea materială. Sfaturile celor din jur mai mult îl vor nedumerii pe nativul Rac, cu toate că intenția era de a-l ajuta. Dacă în prima parte a zilei munca îi va pune bețe în roate, spre seară o vizită îi va aduce zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor. Un apel telefonic îl va surprinde, pentru că va fi partea unei persoane cu care nu a mai ținut legătura.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Leu

-un obiect pierdut îl va aduce într-o stare de panică pe nativul din zodia Leu, iar achiziționarea altuia va fi destul de complicată, întrucât costurile sunt mari. În a doua parte a zilei se va autoinvita la o petrecere din cercul de prieteni, dar prezența sa nu va deranja pe nimeni. Un act important a ajuns exact unde trebuia, chiar dacă au avut loc amânări peste amânări, iar nativul Leu nu va sta pe gânduri și va profita de acest fapt.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Fecioară

-timpul şi așteptarea nu sunt cei mai buni prieteni ai nativului Fecioară, astfel că nu va aștepta ca informația dorită să întârzie, ci va prelua inițiativa, se va informa pe cont propriu, va suna, iar în final va afla ceea ce îşi dorește! O schimbare majoră se va petrece în plan profesional. Este posibil ca eficiența și punctualitatea să îi fie răsplătite printr-o mărire în grad. Se anunță drumuri spre seară însă este posibil ca nativul Fecioară să refuze, căci oboseala nu îi va permite să se avânte.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Balanță

-se recomandă ca nativul din Balanță să evite discuțiile în contradictoriu. Chiar dacă se simte marginalizat de către cei din jur, trebuie să încerce să nu facă un război din acest subiect. În a doua parte a zilei vor avea loc realizări importante: fie că va întâlni o persoană cu care să rezoneze, fie o veche cunoștință, vor avea loc progrese în plan profesional, iar membrii familiei îl vor surprinde plăcut. În urma unui incident are nevoie de o discuție cu un apropiat pentru a se destăinui și elibera de gândurile negative.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Scorpion

-timpul pentru pasiunile nativului Scorpion este din ce în ce mai puțin, iar acest aspect îl va determina să facă o schimbare în acest sens. Treburile casnice nu vor mai fi prioritare, dar nici nu le va neglija, chiar dacă va apela la ajutorul partenerului de viață. Spre seară nativul Scorpion vizitează o rudă cu care nu a avut timp să stea la povești, iar astăzi va profita de timpul liber.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Săgetător

-în prima parte a zilei nativul Săgetător se ocupă de cumpărături, va profita de anumite reduceri pentru a achiziționa unele lucruri de care are nevoie. Pregătirile pentru primirea unor musafiri vor aduce agitație în întreaga sa familie. Spre seară o cină fastuoasă va strânge membrii familiei în jurul mesei, iar nativul Săgetător îi va încânta cu simțul umorului.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Capricorn
-schimbările au loc încă de dimineață pentru nativul Capricorn. Fără tabieturi azi, căci va începe ziua prin mișcare, exerciții fizice, spre surprinderea partenerului de viață. Drept răsplată pentru ajutor poate primi o sumă de bani însemnată, însă acești bani vor fi cheltuiți pe cadouri pentru membrii familiei, chiar dacă unele facturi au rămas neplătite. Spre seară, Capricornul are ocazia de a se ocupa de hobby-urile sale, împărtășind cu partenerul de viață aceste plăceri nevinovate.

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Vărsător

-o veste va aduce agitație și neliniște în sufletul nativului Vărsător. Astăzi are loc un eveniment important, așadar pregătirile sunt pe măsură. Deși nu este momentul oportun, nativul Vărsător se va impune exprimându-și opinia vizavi de acțiunile celor din jur. Spre seară eforturile îi sunt răsplătite pe măsură. Poate îl va aștepta o cină romantică, alături de sufletul-pereche sau un cadou imens…

Horoscop 12 Ianuarie 2018 Pești

-simțul umorului poate aduce aproape persoanele care nu au prea multe lucruri în comun, iar nativul Pești va simți acest lucru încă de dimineață. O discuție în contradictoriu purtată cu un membru al familiei ar putea fi o lecție pentru nativul din Pești, chiar dacă îi va cauza o neplăcere. Spre seară se află în centrul atenției, i se vor face o mulțime de complimente, lucru care îl va bucura.