Horoscop 13 Decembrie 2017: nativii Balanta au probleme de sanatate pe care le rezolva

425

Horoscop 13 Decembrie 2017: Pe parcursul zilei va predomina voia bună, iar nativii Balanță au probleme de sănătate pe care le rezolvă.

Horoscop 13 Decembrie

Horoscop 13 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 13 Decembrie 2017 Berbec

– un proiect, treburile casnice cu siguranță așteaptă, Berbecul este mult prea relaxat. Cei din jur vor încerca sa îl trezească la realitate însă nu au rezultate pozitive. În a doua parte a zilei nativul Berbec este ignorat uneori de ceilalți, punându-l pe gânduri.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Taur

– nativul acestei zodii trebuie să pună punctul pe „i” si să spună ce îl deranjează. În prima parte a zilei Taurul nu va fi în apele sale, ceva îl deranjează însă bunul-simț nu îl lasă să își manifeste nemulțumirea. În a doua parte a zilei partenerul de viață este extrem de atent cu nativul Taur.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Gemeni

– astăzi nativul va radia de fericire, pentru cei din jur va face eforturi însă nu fără vreun interes, fie el cât de mic. În a doua parte a zilei nativul din zodia Gemeni are de făcut fie un proiect decisiv în cariera sa, fie va opta pentru o schimbare a locului de muncă.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Rac

– încă de dimineață Racul este cu zâmbetul pe buze, indiferent de părerile celor din jur. Prima parte a zilei îi este favorabilă nativului Rac, întrucât o vizită îi aduce zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei este pus în situații ușor neplăcute, peste care nu va reuși să treacă dacă nu vede partea plină a paharului.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Leu

– dorința de nou se accentuează în inima Leului. Astăzi încearcă să îi surprindă plăcut pe cei din jur. În prima parte a zilei se pare ca dragostea are efecte negative însă nativul își stăpânește emoțiile. Spre finalul zilei nu doar că se află în centrul atenției, dar și reușește să fie un punct de sprijin pentru cei din jur.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Fecioară

– cu fiecare ocazie nativul Fecioară încearcă să le mulțumească celor din jur prin gesturi amabile. În finalul zilei va întâlni persoane cu care să rezoneze, iar o veste sau o informație poate lămuri anumite neclarități ale acestui nativ.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Balanță

– dis-de-dimineață nativul creează o atmosferă relaxantă în jurul său. Față de ceilalți expune o energie debordantă, însă problemele de sănătate îl îngrijorează teribil. Spre seară nu doar că se va ocupa de sănătate, ci și va excela pe plan profesional.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Scorpion

– atitudinea Scorpionului îi determină pe ceilalți să se îndepărteze de acest nativ. În prima parte a zilei problemele financiar cer o rezolvare cât mai curând. Lăsând la o parte problemele financiare, nativul din zodia Scorpion este într-o stare continuă de fericire.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Săgetător

– astăzi este ziua în care nativul Săgetător dă uitării ranchiuna și reface relația cu un apropiat. Primele ore ale zilei sunt petrecute alături de partenerul de viață, dar nu vor fi neglijate treburile casnice. La finalul zilei oboseala își spune cuvântul, iar nativul nu va fi sociabil.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Capricorn

– nevoia de a socializa nu poate fi stăpânită. Încă de dimineață, nativul din zodia Capricorn inițiază discuții cu membrii familiei, pe diverse teme. În a doua parte a zilei, nativii singuri își vor găsi cu siguranță o persoană cu care să aibă lucruri în comun.

Horoscop 13 Decembrie 2017 Vărsător

– este nevoie de perseverență pentru a ne atinge scopul final dorit. Pe parcursul zilei, nativul acestei zodii are mult de lucru însă nu va neglija nevoile membrilor familiei. În a doua parte a zilei este dedicat complet hobby-urilor…

Horoscop 13 Decembrie 2017 Pești

– astăzi acest nativ se va simți ostenit, munca a devenit prioritară. Printre activitățile din cadrul muncii, nativul din zodia Pești va strecura și din activitățile care îi fac plăcere.

Citeste horoscopul pentru maine 14 Decembrie