Horoscop 14 August 2017: Leii au succes pe toate planurile

128

Leii au succes pe toate planurile, Capricornii petrec mare parte din timp la locul de muncă, iar Peştii fac planuri de viitor.

 14-August-2017

Berbec

Sunteţi mândri şi nu vreţi să recunoaşteţi că suferiţi deoarece prietenii dumneavoastră despre care credeaţi că vă vor sprijini la nevoie v-au abandonat. Treceţi printr-o criză financiară şi trebuie să împărţiţi responsabilităţile în familie ca s-o puteţi depăşi rapid. Nu sunteţi în starea de spirit de a face concesii, ci mai degrabă mențineţi conflictul cu foştii prieteni și puneţi gaz pe foc. Nu e nimic, alte suflete calde vă vor fi alături şi veţi depăşi cu bine situaţia!

Taur

Vă împotriviţi cu toată forţa să nu vă îndrăgostiţi. Vă evaluați sentimentele, treceţi în revistă toate relaţiile, sperând să faceţi alegeri mai bine în viitor. Liniştiţi-vă, oricine greşeşte, nu sunteţi singurii! Se profilează o perioadă bună, veţi face cuceriri noi şi poate se leagă ceva!

Gemeni

Sunteţi senzuali, prinşi între pasiune şi izbucniri emoţionale, dar uitaţi să vă asiguraţi că toate acestea fac parte din lista dumneavoastră de dorinţe. Sunteţi predispuşi să cădeţi foarte uşor pradă ispitelor, aşa că partenerii sunt cu ochii pe voi, ca nu cumva să călcaţi strâmb. Vă bucuraţi pe deplin de moment, nu vă angajaţi să faceţi planuri de lungă durată.

Rac

Cu iubirea staţi bine, ştiţi cum să alimentaţi focul dragostei în cuplu, aşa că atmosfera de bine din familie vă acaparează cu totul. Sunteţi conştienţi de defectele dumneavoastră şi încercaţi cu isteţime să le mascaţi şi să le transformaţi în punctele voastre forte.

Leu

Sunteţi în măsură să găsiţi soluţii pentru toate problemele din cuplu. Vă pricepeţi să ridicaţi moralul şi starea de spirit a prietenilor aflaţi la ananghie. La job propuneţi soluţii şi aşteptaţi cu calm rezoluţiile şefilor, convinşi fiind de forţa dumneavoastră. Ce mai încolo şi încoace, sunteţi imbatabili pe toate planurile!

Fecioară

Iubiţi fără ocolişuri, vă scufundaţi în chinurile pasiunii care vă consumă. Dar, până la urmă, vă încredinţaţi inima preţioasă cuiva de nădejde, partenerului cu care vă veţi petrece toată viaţa.

Balanţă

Există conflicte mărunte menținute de tensiunea dintre membrii familiei și aveţi oarecare dificultăți în gestionarea finanțelor. Starea de spirit este bună, vă place să suciţi mințile celor de sex opus.

Scorpion

Aveţi bănuieli că cineva vă sabotează relaţia de cuplu. Abordaţi cele mai sensibile laturi ale personalităţii partenerului pentru a vă menţine în echilibru relaţia. Trebuie să vă înarmaţi cu calm şi să arătaţi partenerului cât de mult aţi evoluat în bine de când v-aţi cunoscut.

Săgetător

Luptați pe mai multe fronturi, încercând să faceţi totul după bunul plac. Luaţi totuşi în considerare că şi partenerul are propriile dorinţe şi idei, nu-l ignoraţi! Dacă ţineţi cont de aceste lucruri, relaţia voastră se va revitaliza şi totul se va stabiliza.

Capricorn

Aveţi multe de făcut la muncă, dar cu siguranță vă veţi face timp şi pentru dragoste. Simţiţi cum vă creşte atractivitatea şi vă implicaţi cu toată inima în această relaţie, în ciuda provocărilor de tot felul.

Vărsător

Faceţi totul pe repede înainte, fără să faceţi o selecţie dacă vă mai doriţi să faceţi acel lucru sau nu. Trecutul vă atrage, uneori dureros, înapoi şi poate că aventura care vă aşteaptă este, de fapt, un început…

Peşti

Treceţi printr-o perioadă care vă poate aprinde, excita… Faceţi proiecte mari în viaţa de cuplu, care pe termen lung vă vor inspira. Aţi învăţat din greşelile trecutului şi aţi intrat într-un ciclu de evoluţie creativă pentru a realiza ceea ce visaţi. Pentru a reuşi trebuie să aveţi o idee clară despre ceea ce vreţi să trăiţi şi să vă stabiliţi priorităţile.