Horoscop 14 Decembrie 2017: astazi apar schimbari

434

Horoscop 14 Decembrie 2017: Astăzi apar schimbări, pentru prima dată Berbecul renunță la orgoliu, iar nativii Săgetător au nevoie de un confident.

Horoscop 14 Decembrie

Horoscop 14 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 14 Decembrie 2017 Berbec

– orgoliul imens al nativului din zodia Berbec îl împiedică pe acesta să fie înconjurat de prieteni. În această zi munca îi acaparează tot timpul Berbecului. Noutatea pentru Berbec va reieși din conflictele cu ai săi colegi, căci astăzi va fi mai blând, iar orgoliul nu va mai exista.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Taur

– astăzi se prea poate să aibă loc un conflict pe tema treburilor casnice. În a doua parte a zilei nativul Taur este influențat de ceilalți în luarea unor decizii, iar acest lucru l-ar putea afecta teribil. Spre seară au loc evenimente importante care îi solicită prezența Taurului.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Gemeni

– nativul Gemeni începe ziua prin a-și face planul pentru întreaga zi și va spera că nu vor apărea schimbări. În prima parte a zilei partenerul de viață îl va surprinde pe nativ fie cu un cadou, fie cu o veste bună. Finalul zilei îl surprinde pe nativul din zodia Gemeni în mijlocul familiei, relaxându-se după o zi de muncă.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Rac

– încă de dimineață voia bună predomină în casa nativului acestei zodii. Relația cu familia se îmbunătățește vizibil astăzi, dar sănătatea îi limitează bucuria momentului. În finalul zilei Racul este măcinat de propriile gânduri pe care le stăpânește cu greu.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Leu

– aspectele financiare sunt importante, iar din acest motiv Leul decide să discute cu membrii familiei, căci este clar că veniturile au scăzut în ultima perioadă. Spre seară nativul acestei zodii acordă importanță relației cu partenerul de viață, relație pe care a neglijat-o întreaga zi.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Fecioară

– banii nu sunt mai importanți decât sănătatea, însă nativul din zodia Fecioară va ignora astăzi acest aspect. În prima parte a zilei o vizită a unui apropiat va agita atmosfera, căci nativul acestei zodii a vrut întotdeauna să fie o gazdă perfectă. În finalul zilei, Fecioara are timp pentru hobby-uri, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Balanță

– un ajutor, fie el cât de mic, îl va aduce pe nativul Balanță în centrul atenției. În a doua parte a zilei invitațiile curg lanț, dar nativul acestei zodii nu este prea încântat.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Scorpion 

– faptul ca nativul Scorpion îi ajută pe ceilalți și că reprezintă un punct de sprijin pentru cei din jur, nu mai este un secret pentru nimeni. În prima parte a zilei nu numai că radiază de fericire, dar și va cunoaște persoane noi, care îi vor fi de mare folos în plan profesional.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Săgetător

– uneori, sentimentul că nimeni nu îl înțelege are consecințe grave. Nevoia de un confident, de o persoană cu care să își discute nemulțumirile, este din ce în ce mai accentuată. Astăzi nativul din Săgetător este hotărât în ceea ce privește schimbarea locului de muncă, problemele financiare se pot încheia astfel.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Capricorn

– nativul acestei zodii este pe primul loc când vine vorba de luat decizii pripite. Astăzi va învăța că răbdarea este ca o brățară de aur. În prima parte a zilei va încerca să corecteze consecințele aduse de luarea unei decizii fără să se gândească de două ori. Spre seară, o veste din partea familiei sau a partenerului de viață îi aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 14 Decembrie 2017 Vărsător

– un proiect important captează întreaga atenție a nativului Vărsător, dar și întreg timpul. În prima parte a zilei, este solicitat în cadrul locului de muncă, fapt care îi aduce neplăcere. În finalul zilei Vărsătorul apreciază prezența celor din jur, surprinzându-i plăcut ori de câte ori poate…

Horoscop 14 Decembrie 2017 Pești

– sfaturile nativului Pești sunt apreciate de cei din jur, dar uneori exagerează. Astăzi nativul acestei zodii se află în situații neplăcute însă datorită simțului umorului știe cum să le aplaneze, dar și să le evite. Spre seară va fi liderul unei discuții cu familia, se vor face planuri, se vor stabili anumite reguli.

Citeste horoscopul pentru maine 15 Decembrie