Horoscop 14 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

430

Horoscop 14 Ianuarie 2018: Astăzi se anunță o zi plină de distracție pentru Fecioare, iar nativii Capricorn va fi prezent la un eveniment.

 Horoscop 14 Ianuarie

Horoscop zilnic 14 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Berbec

-obiceiul de a uita îi va crea câteva mici probleme nativului Berbec, astăzi, însă cei din jur s-au obișnuit cu acesta. În prima parte a zilei se anunță drumuri, pe care nativul le va refuza căci treburile casnice sunt pe primul loc. O întâlnire importantă, ce a suferit destule amânări, astăzi ar putea avea loc. Comportamentul unui membru din familie poate fi un motiv de supărare pentru Berbec, datorită orgoliului imens.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Taur

-dis de dimineață nativul are parte de o surpriză. Un mic dejun copios îi va adăuga plusul de energie de care are nevoie, căci astăzi se anunța o zi grea. Nu ar trebui să va relaxați; ci dimpotrivă, să fiți mai activi ca niciodată căci astăzi este posibilă o pierdere a locului de muncă. Activitățile din cadrul serviciului vor necesita ajutor, chiar dacă nativul nu îşi dorește. Spre seară o vizită aduce și  veselie, în ciuda problemelor financiare din familie.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Gemeni

-o casă nouă, o mașină vă poate aduce în centrul discuțiilor din cercul vostru de prieteni, chiar dacă membrii familiei s-au opus. Nativul are timpul necesar și pentru pasiunile sale, printre care și sportul. Câteva ore de alergat nu strică nimănui. O întâlnire pe neașteptate, întâmplătoare, vă aduce noutăți despre un apropiat sau despre o persoană căruia îi duceți dorul. Sfârșitul zilei poate fi ocazia potrivită pentru nativul Gemeni de a discuta cu partenerul de viață despre viitor.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Rac

-o idee nouă pentru un venit în plus poate da rezultate astăzi, chiar dacă reproșurile membrilor familiei legat de subiectul banilor sunt prea exagerate, nativul știe că niciodată banii nu sunt prea puțini. Dacă în prima parte a zilei, nativul se ocupă de cumpărături, spre seară îşi va recăpăta energia cu o carte bună sau cu un film. O invitație în oraș este mai mult decât bine venită, poate chiar așteptată, căci nativul are nevoie de o schimbare, de mai multă distracție, din acest motiv va profita de orice ocazie pentru a se distra și a se face remarcat.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Leu

-distracția este o obișnuință pentru nativul Leu, dar astăzi poate exagera. Încă de dimineață va încerca să facă din muncă doar distracție, creând conflicte în jur. Pentru a ști sigur dacă procedează corect atunci când este vorba de a lua o decizie, nativul apelează la instinct. Astfel că va ști ce cadou să cumpere pentru un apropiat, cu ocazia unei aniversări. Spre seară treburile casnice sunt lăsate de o parte căci musafirii sunt cei pe care nativul îi aștepta de mult timp.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Fecioară

-unele gesturi ale nativului pot fi interpretate greșit, fără voia sau intenția nativului. O plimbare prin parc poate pune ordine în gândurile nativului, fără să facă vreun efort ci doar să fie singur. Sarcinile din cadrul locului de muncă vor deveni mai plăcute având în jur oameni bine dispuși, iar atmosfera nu este încărcată cu energie negativă.  Un sentiment de nostalgie vă va încerca spre seară, în urma unei plecări sau unei convorbiri telefonice purtată cu o rudă.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Balanță

-o problemă financiară îşi are rezolvarea astăzi, iar pentru nativul Balanță nu este decât o eliberare de gânduri și energie negative. Un vis din copilărie, se poate împlini astăzi, fie că nativul îşi va încerca talentul actoricesc sau în lumea muzicii, îi va aduce o stare de împlinire sufletească. Nativul este cel mai dur critic al său, uneori exagerând, iar lucrurile pe care le face trebuie întotdeauna să fie aproape de perfecțiune.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Scorpion

-nativul Scorpion ar trebui să învețe să accepte unele sfaturi, pentru a evita să facă greșeli pe care putea sa le evite. Dacă în prima parte a zilei, nativul preia inițiativa și coordonează activitățile din cadrul locului de muncă, însă fără să fie desemnat pentru acest lucru; spre seară Scorpionul poate aduce bucurie unui necunoscut printr-o donație fie de haine, fie de bani.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Săgetător

-sentimentul de mulțumire, de liniște sufletească atunci când suntem de ajutor, este de necomparat. Încă de dimineață, nativul este de mare ajutor unui membru al familiei, fie cu un sfat, fie cu ajutor fizic în treburile sale. O invitație la cafea este refuzată de către nativ, în favoarea unor activități alături de familie, de la care nativul nu ar fi vrut să lipsească. O plată a unei facturi, un act ce nu a primit aprobarea îl va pune pe drum pe nativ, în ciuda oboselii.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Capricorn

-gândul unei despărțiri nu îl înspăimântă pe nativul Capricorn, dar nici plăcere nu îi va aduce. Pentru a evita acest lucru, nativul va anula sau amâna celelalte activități pentru a petrece întreaga zi alături de partenerul de viață. Un eveniment îi va solicita prezența nativului, chiar dacă treburile casnice ar trebui terminate. Spre seară o vizită va aduce zâmbetul pe buze nativului, având loc o discuție despre o posibilă schimbare a locuinței. Starea de sănătate trebuie mult mai mult îngrijită, iar faptul că neglijați acest aspect o vizită la un medic este necesară.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Vărsător
-în primele ore ale zilei se anunță întâmplări neașteptate și neprevăzute, iar nativul Vărsător este nevoit să găsească soluții spontane pentru problemele întâmpinate. În a doua parte a zilei este luat prin surprindere de o mărturisire a unui apropiat sau fie un admirator îşi va declara sentimentele. Un sfat din partea unui apropiat va fi pus în aplicare, iar rezultatele îl vor mulțumi pe Vărsător.

Horoscop 14 Ianuarie 2018 Pești

-nativul din zodia Pești tinde să acorde mai multă importanță treburilor celor din jur, iar pentru acest lucru va fi mustrat de către un membru al familiei. În a doua parte a zilei nativul va încerca să îşi administreze mai bine banii pentru a-i fi suficienți atât pentru cheltuielile zilnice cât și pentru plata unei taxe sau a unei facturi restante. O persoană la care nu vă așteptați, un coleg sau chiar superior, vă va arăta cât de mult vă apreciază, printr-un cadou, ce poate fi sub forma unei sume de bani.