Horoscop 14 Septembrie 2017: Scorpionii se remarcă la serviciu

184

Horoscop 14 Septembrie 2017: Scorpionii se remarcă la serviciu prin eficiență și comunicare, în viața Fecioarelor revine un prieten vechi cu intenții neașteptate, iar Vărsătorii flirtează la o petrecere. Nativelor din zodia Berbec, încercați să ascultați și părerile celor dragi!

14 Septembrie 2017

Horoscop zilnic 14 Septembrie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Crezi că tu știi ce e mai bine pentru tine? S-ar putea, din acest motiv, să ai parte de un mic conflict cu o persoană apropiată în legătură cu sănătatea și starea ta de bine. Deși e posibil să ai dreptate, încearcă să asculți și părerile celorlalți și totul se va rezolva în scurt timp. La locul de muncă ești apreciat pentru eforturile depuse și se anunță recompense importante.

TAUR

Cu toate că ești un spirit practic și pragmatic, astăzi vei fi mai nostalgică și visătoare. Contextul astral este favorabil ameliorării și consolidării relației cu familia și prietenii. Valorifică această atitudine contemplativă și intuitivă și stabilește noi țeluri. Orice plan începe cu o viziune bună asupra perspectivelor conexe!

GEMENI

E posibil să fii puțin tensionată și impulsivă în relația cu familia sau cu partenerul de viață. Privește lucrurile cu mult calm și obiectivitate, iar diferențele de opinii se vor rezolva. E posibil ca prietenii să îți propună o escapadă pentru weekendul următor. Acceptă! Te vei relaxa și te vei întoarce plină de energie!

RAC

Astăzi ești foarte spirituală și energică; îi motivezi și le dai sfaturi celor apropiați. La locul de muncă, te remarci prin eficiență și încheie parteneriate de succes. Ai nevoie și de odihnă! Ar fi să îți iei câteva zile de concediu, să plănuiești o călătorie sau o vizită la un prieten pe care nu l-ai văzut de mult timp.

LEU

Este posibil să fii implicat într-o situație conflictuală cu un coleg de serviciu. Susține-ți părerea cu încredere și sinceritate, iar șefii vor fi de partea ta și te vor aprecia. Relația cu partenerul de viață se ameliorează și nu este exclus să îți pregătească o surpriză plăcută. În a doua parte a zilei s-ar putea ca un prieten să aibă nevoie de ajutorul tău.

FECIOARĂ

Simți de câteva zile că partenerul de viață are ceva să îți spună? Astăzi este momentul să purtați o discuție lungă și să clarificați toate diferențele de opinii. E posibil ca totul să se încheie cu o propunere sau o surpriză neașteptată. Dacă ești singură, conversația cu un prieten mai vechi îți va deschide ochii în privința adevăratelor intenții ale acestuia.

BALANȚĂ

Te simți obosită sau lipsită de energie? Poate ar fi cazul să faci niște modificări în obiceiurile alimentare, să faci câteva exerciții zilnic sau să reîncepi să practici sportul preferat. Ai un hobby căruia ți-ar plăcea să ii dedici mai mult timp? Acum e momentul potrivit; ai nevoie de timp pentru propria persoană!

SCORPION

La locul de muncă, te remarci prin bune abilități de comunicare și convingere, reușind să stabilești parteneriat de succes. Este posibil să te bucuri chiar de o avansare în funcție sau de o nouă ofertă de muncă. Partenerul de viață îți reproșează că petreceți puțin timp împreună. Planifică o călătorie sau pregătește o cină specială în doi!

SĂGETĂTOR

Ești energică și cu multă putere de muncă, dar s-ar putea să îi critici pe colegii tăi din cauză că nu răspund la fel ca tine activităților de la serviciu. Încearcă să fii mai înțelegătoare și să te pui în situațiile lor. Un membru al familiei s-ar putea să îți solicite un împrumut. Seara te găsește în compania familiei și a persoanei iubite.

CAPRICORN

Evenimentele astrale îți aduc o vulnerabilitate la emoții și mai multă nesiguranță. Încearcă să te detașezi și să îți pui ordine în gânduri. Cere sfaturile unui prieten apropiat sau partenerului de viață. Încearcă să te bucuri de mai mult timp cu familia. Ai nevoie de o călătorie sau de câteva zile libere!

VĂRSĂTOR

Tranziția lui Venus anunță schimbări favorabile în plan sentimental. Petrece ziua cu partenerul de viață; ieșiți la un film sau la o plimbare în parc. Dacă ești singură, vei avea ocazia să îți pui în practică seducția și flirtul în cadrul unei petreceri sau unei delegații mai puțin formale de la locul de muncă. Dragostea este în aer! Profită!

PEȘTI

Ziua de azi s-ar putea să îți aducă o ceartă minoră cu partenerul de viață. Fii sinceră și spune-i ceea ce te deranjează, iar lucrurile se vor rezolva treptat. Pregătește-i o surpriză: o cină în doi sau o întâlnire romantică. Doar știi că cea mai bună parte a unui conflict este împăcarea! Dacă ești singură, e o seară favorabilă pentru a te distra cu prietenii sau colegii de birou. Niciodată nu se știe pe cine vei cunoaște…

loading...
Articolul precedentTop 5 diete pentru 2017
Articolul următorAlimente ce reduc celulita

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!