Horoscop 15 Ianuarie 2018: perseverenta ii va aduce rezultate pozitive Berbecului

286

Horoscop 15 Ianuarie 2018: Perseverența îi va aduce rezultate pozitive Berbecului, chiar dacă îşi pierduse speranța. Nativii Rac au parte de o surpriză din partea apropiaților.

 Horoscop 15 Ianuarie

Horoscop zilnic 15 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Berbec

-o ocazie specială îl va scoate pe nativ din casă și îi va aduce un gol în buzunar, însă nu va fi motiv de supărare, căci distracția va compensa tot ce ține de partea financiară. O discuție purtată cu un apropiat între patru ochi îi va aduce nativului aminte de o promisiune pe care a făcut-o. În finalul zilei, nativul Berbec va fi în centrul atenției prin rezultatele muncii sale, deși îşi pierduse orice speranță la progres, mai ales în urma cheltuielilor de pe parcursul zilei.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Taur

-veți porni o colaborare alături de noi parteneri sau investitori importanți pentru afacere și nu este momentul oportun să întârziați. Nativul va lua parte la organizarea unui eveniment, ocupându-i majoritatea timpului. Spre seară este rost de bani pentru nativ, un venit în plus poate apărea spontan, dintr-o activitate din care nu aștepta vreun câștig.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Gemeni

-nativul este cel mai activ când vine vorba de a da o mână de ajutor. Nativului din Gemeni i se va cere ajutorul în pregătirea unei mese sau amenajarea casei pentru primirea unor musafiri. Gândul că persoana iubită îl așteaptă acasă, îl va determina pe nativ să termine cât mai repede lucrul din cadrul serviciului și se va grăbi spre casă. O ieșire în parc sau la plimbare va aduce beneficii nativului Gemeni, căci o gura de aer curat îi va ameliora durerea de cap supărătoare.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Rac

-astăzi nativul Rac va deveni eroul principal, căci va soluționa o problemă în ceea ce privește o activitate mai complexă la locul de muncă. Pentru nativii singuri, a doua parte a zilei va fi decisivă, căci vor avea ocazia de a se face remarcați în ochii persoanei pe care și-o doresc. Un apropiat va insista ca nativul sa ia parte la un eveniment, pentru a uita măcar pentru câteva ore de griji, dar și pentru că ceilalți i-au pregătit o surpriză.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Leu

-vă veți întâlni cu o veche cunoștință cu care veți sta la povești, vă veți aduce aminte de toate întâmplările amuzante. Se recomandă să nu se facă exces în cheltuieli, căci economiile nativului se pot epuiza. În a doua parte a zilei, nativul va achiziționa un cadou pentru un membru al familiei, iar pentru partenerul de viață o invitație în oraș.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Fecioară

-dacă în prima parte a zilei nativul se va întâlni cu o cunoștință pentru a se sfătui în legătură cu o viitoare vacanță, în a doua parte a zilei se va axa pe finalizarea sarcinilor din cadrul locului de muncă. Spre seară nevoia de a se simți singur este tot mai mare, astfel că nativul se va ocupa de pasiunile sale. Se va relaxa citind cartea preferată sau ascultând muzică, ignorând total treburile casnice.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Balanță

-pentru a-și încărca bateriile, nativul are nevoie de o pauză. O mică vacanță departe de cotidian și de aglomerația orașului este numai bună. Pentru aceasta, este nevoie de bani, astfel ca nativul va munci din greu astăzi pentru o primă sau un venit în plus. Spre seară o mână de ajutor pentru organizarea unui eveniment va fi răsplătită de către un membru al familiei, iar nativul va rămâne impresionat de rezultate.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Scorpion

-treburile casnice vor părea mai simple dacă nativul va fi mai optimist și nu se va mai gândi la partea goală a paharului. În a doua parte a zilei, Scorpionul se va ocupa de plățile facturilor, de cumpărături. Va profita de această ieșire pentru a achiziționa un cadou pentru un membru al familiei, cu ocazia unei aniversări. Rezultatele muncii îi sunt răsplătite printr-o sumă de bani cu care va face mici reparații fie pentru casă, fie pentru mașină.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Săgetător

-simțul umorului și distracția sunt unele dintre preferatele nativului. Astăzi va profita de timpul liber pentru a ieși în oraș, chiar dacă va isca un conflict. Gelozia partenerului de viață este din ce în ce mai accentuată, se recomandă pentru Săgetător să nu fie prea secretos față de partener, dacă nu îşi dorește o scenă de gelozie, poate chiar ușor exagerată. Spre seară nativul va ceda insistențelor unui membru al familiei, pentru a fi prezent la un eveniment important.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Capricorn

-implicarea și devotamentul vă vor ajuta să vă țineți aproape toți cunoscuții și, de ce nu, să câștigați alți prieteni. Nativul va căuta să aibă întotdeauna ultimul cuvânt, chiar dacă va stârni nemulțumirea celorlalți. Spre seară o discuție cu partenerul de viață lasă de înțeles că poate urma o despărțire dacă situația dintre cei doi nu se schimbă. Nativul va reuși să scape de gândurile negative cu ajutorul unui psiholog, însă pentru a evita conflictele cu cei din jur, va fi discret în această privință.

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Vărsător

-nativul din zodia Vărsător nu ar trebui să dispere dacă nu reușește să finalizeze la timp acel teanc de documente. Este și mâine o zi! Chiar dacă timpul este prea scurt, nativul va profita de reducerile de la articolele dorite de un membru al familiei și îl va surprinde plăcut. O reușită îl aduce în prim-plan, atenția colegilor este îndreptată către el. Fie că este vorba de permisul de șofer, fie că nativul a trecut cu brio un examen, Vărsătorul este invidiat și, în același timp, apreciat de către cei din jur…

Horoscop 15 Ianuarie 2018 Pești

-în prima parte a zilei nativul din zodia Pești va face calculul banilor, căci achiziționarea unei mașini poate lăsa un gol în cont. Rugămintea unui apropiat de a primi un ajutor din partea nativului va fi primită cu entuziasm de către acesta, chiar dacă va fi nevoit să lase deoparte treburile casnice. Nativul va fi invitat spre seară într-un loc inedit, cu persoane pe care nu le-a cunoscut încă, dar a căror companie îi va face plăcere.