Horoscop 15 Noiembrie 2017: Norocoșii zodiacului sunt nativii Gemeni

492

Horoscop 15 Noiembrie 2017: Astăzi se arată rezolvări pentru multe probleme și este o zi bună pentru investiții financiare. Norocoșii zodiacului sunt nativii Gemeni.

Horoscop 15 Noiembrie 2017

Horoscop 15 Noiembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec
Este posibil să primiți vizita unor rude pe care nu le-ați mai văzut de ceva vreme și asta vă va ocupa tot timpul. Încercați să faceți mici compromisuri pentru a nu crea o atmosferă tensionată, odată ce va trece această perioadă vă veți putea întoarce la proiectele începute.

Taur
La serviciu sunteți căutați și vi se cere părerea în diverse discuții. Cu această ocazie veți încheia o colaborare cu persoane care să vă ajute într-un proiect de amploare și care vă vor oferi soluții la îndemână pe care nu le-ați observat până acum. Fiți deschiși la nou!

Gemeni horoscop 15 Noiembrie 2017
Astăzi puneți accent pe viața de cuplu, fiți deschiși și ascultați ce are de spus partenerul de viață. Nu vă neglijați nici sănătatea, se întrevede o perioadă aglomerată și veți avea nevoie de toată energia pentru a face față evenimentelor viitoare. Vă gândiți la o schimbare totală a garderobei sau a înfățișării, doriți ceva diferit și veți primi resursele necesare.

Rac
Este o perioadă în care reflectați la propriile fapte, vă analizați viața și căutați idei de schimbare sau îmbunătățire. Din această cauză e posibil să nu fiți foarte atenți la cerințele cear vin din multe direcții la serviciu. Luați-vă un răgaz și mergeți departe de orice factor perturbator pentru a vă clarifica dorințele și planurile de viitor.

Leu
Este o zi foarte bună din punct de vedere financiar, poate va apărea o promovare la serviciu însoțită de o mărire de salariu sau o moștenire neașteptată. Vă merge bine pe toate planurile, sunteți echilibrați și transmiteți entuziasm tuturor celor cu care vă întâlniți.

Fecioară
Vă doriți să fiți mai apropiați de prieteni și simțiți că i-ați neglijat. Posibil să organizați o reuniune sau să le propuneți o călătorie scurtă pentru a depăna amintiri și a vă relaxa într-o companie plăcută. Familia vă solicită ajutorul și nu puteți refuza, este nevoie de puțină diplomație pentru a realiza tot ce v-ați propus.

Horoscop 15 Noiembrie 2017 Balanță
Colegii vă cooptează într-un grup care a făcut investiții financiare profitabile și sunteți tentați să acceptați. Fiți cumpătați și alegeți să investiți mai puțin pentru început. Energia este scăzută și ar fi bine să vă gândiți la câteva zile de concediu pentru a vă reface, o vizită preventivă la doctor nu este o idee rea.

Scorpion
Veți primi vești bune și se vor rezolva situații care nu mai sperați să aibă un final fericit. Mai trebuie să aveți puțină răbdare până veți primi și mărirea de salariu dorită. În relația de cuplu vi s-a atras atenția că nu comunicați suficient, așadar fiți mai deschiși și mai flexibili.

Săgetător
Sunteți în mijlocul unui proiect foarte important și căutați o sponsorizare. Vi se oferă ajutorul și ar fi bine să îl acceptați, pentru că rezultatele nu vor întârzia să apară. Cei apropiați vă invită la o reuniune de familie pentru a vă comunica vești importante – încercați să vă temperați reacțiile și să nu creați o situație conflictuală.

Capricorn
Este un moment bun să lăsați nemulțumirile deoparte, să trageți linie și să vă bucurați de ce ați realizat până în prezent, dar și să faceți planuri realiste de viitor. Familia vă susține, persoana iubită este cel mai mare admirator, aveți toate pârghiile pentru a începe proiectul care doriți să vă aducă stabilitate financiară și satisfacție profesională.

Vărsător
La serviciu trebuie să oferiți explicații pentru un proiect în care s-au consumat foarte multe resurse. Deși situația este tensionată, nu vă lăsați copleșiți de sentimente negative. Poate părea că vă este criticată munca, însă este o simplă evaluare care va avea finalitate pozitivă…

Pești
Ați cunoscut o persoană care v-a atras atenția și la care vă tot gândiți, dar sunteți neîncrezători în forțele proprii. Încercați să socializați fără niciun fel de obligații și veți vedea în ce direcție se îndreaptă lucrurile. Fiți relaxați și încercați să nu aveți așteptari nerealiste.