Horoscop 16 Decembrie 2017: zi favorabila pentru nativii ce isi cauta un loc de munca

345

Horoscop 16 Decembrie 2017: Astăzi este o zi favorabilă pentru nativii ce își caută un loc de muncă. Nativii Berbec refuză să discute despre ceea ce îi neliniștește.

Horoscop 16 Decembrie

Horoscop 16 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 16 Decembrie 2017 Berbec

– încă de dimineață pentru nativul din zodia Berbec se anunță evenimente, reuniuni ce îi vor capta atenția, dar și timpul. În a doua parte a zilei este bine văzut de către cei din jur atât prin personalitatea sa dinamică, cât și datorită unor fapte bune. Încercarea unui apropiat de a iniția o discuție în favoarea nativului Berbec este fără speranță.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Taur

– astăzi ceva îl va uimi cu adevărat pe nativul Taur. În prima parte a zilei sunt anunțate ieșiri alături de prieteni, acesta punând accentul pe distracție ignorând treburile casnice. În finalul zilei un conflict cu partenerul de viață îl va pune în dificultate.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Gemeni

– în prima parte a zilei nimic nu îl va opri pe acest nativ să îi ajute pe cei din jur, căci pentru liniștea sa sufletească este extrem de important acest aspect. Un apropiat sau o rudă va avea un mic conflict în ceea ce privește dezorganizarea nativului Gemeni.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Rac

– o veste neașteptată îi schimbă total planurile nativului Rac în primele ore ale zilei. În ceea ce privește eforturile sale din cadrul locului de muncă, va primi o primă pentru eficiență și punctualitate. Sfârșitul zilei îl surprinde pe nativul din zodia Rac relaxându-se, fiind uimit de schimbarea partenerului de viață.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Leu

– nativul din zodia Leu va decide să facă anumite schimbări astăzi, peste noapte. Astfel că va începe ziua cu a încerca un loc de muncă nou, ceea ce îi trezește un sentiment de neliniște pe parcursul întregii zile.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Fecioară

– nativul Fecioară nu își va face griji astăzi în privința sănătății sau a banilor. Încă de dimineață se arată o zi favorabilă pentru acest nativ, astfel că o veste îi aduce zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei, lucrurile se schimbă. Treburile casnice au prioritate pentru Fecioară, la insistența partenerului de viață.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Balanță

– ziua nativului Balanță debutează cu un mic conflict cu un membru al familiei, însă în a doua parte a zilei lucrurile se vor liniști. Spre seară acest nativ va putea obține ceea ce își dorește din partea cuiva, căci puterea sa de convingere nu are limite.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Scorpion

– în prima parte a zilei o revedere îi aduce nativului Scorpion bucuria de care avea nevoie. Se va bucura de aceste momente și va primi unele informații care îl vor pune pe gânduri.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Săgetător

– astăzi nativul trebuie să evite cheltuielile, mai ales în prima parte a zilei, când va fi nevoit să aloce o anumită sumă de bani pentru sănătate. Spre finalul zilei își va descoperi noi pasiuni și va încerca să le demonstreze și celor din jur.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Capricorn

–  pe parcursul zilei pentru acest nativ se ivesc ocazii în care își poate etala înțelepciunea și rațiunea. Deciziile pe care este nevoit să le ia în prima parte a zilei îi solicită aceste calități pentru a nu suporta unele consecințe. Spre seară își va dedica timpul nevoilor familiei.

Horoscop 16 Decembrie 2017 Vărsător

– de dimineață nativul din zodia Vărsător pornește la drum, spre nemulțumirea membrilor familiei. În a doua parte a zilei atenția lui se îndreaptă asupra unui proiect important, necesar îmbunătățirii vieții profesionale…

Horoscop 16 Decembrie 2017 Pești

– astăzi nativul din zodia Pești va petrece mult timp căutând unele răspunsuri la întrebările care nu îi dau pace. În a doua parte a zilei frica își face loc în sufletul său, căci unele decizii luate în grabă pot avea consecințe nedorite.

Citeste horoscopul pentru maine 17 Decembrie