Horoscop 16 Iulie 2017

158

Horoscopul zilnic pentru ziua de 16 Iulie 2017. Citeste horoscopul zilei de 16 Iulie 2017 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

16 Iulie 2017

Berbec
O problemă mai veche de sănătate îți dă iar bătăi de cap. Încearcă să te odihnești mai mult și să scapi de stres, ca să nu regreți mai târziu neglijența. O vizită la medic îți va clarifica nelămuririle.

Taur
Începi săptămâna cu energie și multe planuri, dar ai grijă să-ți organizezi activitățile în așa fel încât să mai ai timp și pentru familie. Azi poți primi o propunere profesională pe care o aștepți de ceva vreme.

Gemeni
Apar mici conflicte cu partenerul de viață, din cauza unor aspecte cărora nu le-ați acordat importanță până acum. E cazul să discutați sincer și să clarificați lucrurile, ca să nu lăsați detaliile să vă afecteze relația.

Rac
Agitația din ultima perioadă se răsfrânge și în viața personală. Un prieten apropiat te ajută cu sfaturi bune și cu o conversație plăcută. Încearcă să te detensionezi și să vezi și partea plină a paharului.

Leu
Vrei sa faci numeroase schimbari, dar numai cu putina ambitie si cu ajutorul celorlalti poti face ce ti-ai propus. Recomandarea astrelor este ca dupa perioadele aglomerate sa te reintorci la pasiunile tale sau in sanul familiei, unde vei gasi relaxarea de care ai nevoie.

Fecioară
Ți se pregătește o surpriză la locul de muncă, iar șeful te poate avansa în funcție. Bucură-te de succes și nu uita să le mulțumești celor care ți-au fost alături și te-au susținut atunci când ai avut nevoie.

Balanță
Primești niște bani pe care i-ai împrumutat anul trecut, dar nu e cazul să-i risipești imediat. Păstrează și pentru zilele următoare, când e posibil să primești oaspeți.

Scorpion
Întâlnești o persoană interesantă, așa cum îți doreai de mult timp. Simpatia e reciprocă, dar nu-ți manifesta toată exuberanța, ca să nu dai semnale greșite.

Săgetător
Nopțile albe își spun cuvântul, așa că ar fi cazul să te reechilibrezi. Dormi mai mult, fumează mai puțin și încearcă să te apuci de un sport. Corpul tău îți va mulțumi!

Capricorn
Apar probleme neprevăzute în casă și îți petreci ziua facand reparații. Ar trebui să chemi un instalator sau un muncitor iscusit ca să nu se mai strice lucrurile și cu altă ocazie.

Vărsător
Un admirator secret își ia inima în dinți și te caută. Deși te distrezi pe seama lui, încearcă să nu-l persiflezi, pentru că e posibil să se dovedească un om de treabă și un viitor prieten de nădejde…

Pești
Săptămâna începe cu vești bune din familie: o rudă apropiată anunță că va avea un copil. Ar fi frumos să petreceți împreună în cinstea acestui eveniment și să oferi un mic cadou simbolic.