Horoscop 17 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

447

Horoscop 17 Ianuarie 2018: Nativii au parte de întâlniri surprinzătoare astăzi. Taurii sunt cei ce vor face surprize membrilor familiei, iar nativii Pești vor avea de învățat dintr-o discuție purtată cu un necunoscut.

 Horoscop 17 Ianuarie

Horoscop zilnic 17 Ianuarie 2018 pentru toate zodiile

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Berbec

-în prima parte a zilei, nativul Berbec va încerca să fie pe placul tuturor, chiar dacă va exagera. Alături de un membru al familiei va stabili în amănunt detaliile unei vacanțe. Se poate chiar de astăzi ca nativul să decidă să plece, întrucât va grăbi finalizarea sarcinilor din cadrul locului de muncă. O discuție între patru ochi cu un apropiat îl ajută pe nativ, căci se va informa despre o cunoștință și starea sa de sănătate.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Taur

-sunteți încercat de un sentiment de nostalgie în prima parte a zilei, din cauza unei convorbiri telefonice cu o rudă sau un apropiat plecat în străinătate. O întâlnire de afaceri suferă amânare, însă nativul nu va pierde timpul și va profita de reduceri pentru a reînnoi garderoba sa, dar și pe cea a partenerului de viață. Va achiziționa un cadou pentru fiecare membru al familiei.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Gemeni

-încă de dimineață nativul va primi o invitație fie la un concert, fie la film. Acesta va lucra în echipă, alături de colegi, iar rezultatele vor fi mult mai eficiente. Un cadou îi aduce zâmbetul pe buze nativului, căci va primi exact ceea ce îşi dorește. În a doua parte a zilei o ofertă nouă de loc de muncă îl va entuziasma prea mult, însă este sfătuit să se gândească bine înainte.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Rac

-se va bucura de o întâlnire cu o veche cunoștință, vor petrece timp împreună și își va amâna un drum sau o întâlnire. Chiar dacă nu și-a propus, nativul va cheltui mai mult decât se aștepta pe mici cadouri pentru membrii familiei. O problemă îl macină și va căuta momentul oportun pentru a discuta despre această apăsare sufletească împreună cu un apropiat.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Leu

-echilibrul este ceea ce îi lipsește nativului; nici prea mult nici prea puțin, ci echilibru în tot ceea ce face. În prima parte a zilei un apropiat îi va da o veste care îl determină să facă mici schimbări în planul său pentru azi. Activitățile de la locul de muncă sunt extrem de solicitante, astfel că se va simți obosit și fără energie. Va încerca să îşi încarce bateriile acceptând o invitație a unui apropiat fie la cafea, fie la un film. Spre seară nativul Leu îşi va număra și organiza banii pentru o posibilă vacanță în familie.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Fecioară

-veți căuta cu disperare un obiect drag, moștenire poate, însă nu este de găsit. Este timpul pentru o curățenie generală, căci niciun lucru nu este la locul său. În a doua parte a zilei vă veți ocupa de cumpărături, poate achiziționați un frumos obiect decorativ pentru casă, care v-a atras atenția. Odată cu venirea serii veți simți că nimeni nu vă înțelege și nu vă acordă atenția pe care o meritați.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Balanță

-dis-de-dimineață nativul Balanță se va ocupa de o problemă financiară și, chiar dacă nu este direct implicat, îi va da unui membru al familiei o mână de ajutor. Respectul pe care îl poartă celor din jur îi va aduce multiple beneficii și, de ce nu, va lega prietenii noi. Spre seară plecarea unui membru al familiei fie într-o altă țară, fie doar într-o vacanță de lungă durată va fi motiv de întristare pentru nativ. Partenerul de viață nu îl va sprijini pe nativul Balanță în ceea ce face, iar acest lucru îl va determina să îşi pună câteva întrebări despre această relație.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Scorpion

-în prima parte a zilei, o neînțelegere cu un membru al familiei vă va afecta prea mult, însă veți avea puterea de a încerca să remediați situația. O întâlnire cu o cunoștință mai veche vă dă ocazia de a vă lăuda cu succesul din viața profesională, cu o carieră reușită. Spre seară veți fi eroul fie al copiilor, fie al unor nepoți, veți organiza o petrecere în care veți fi implicat complet.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Săgetător

-o problemă de sănătate îi va pune în alertă pe toți membrii familiei, iar o vizită la un medic este necesară. În a doua parte a zilei veți fi răsfățat de către partenerul de viață cu o masă în oraș. O plimbare prin parc va încheia ziua nativului Săgetător, căci efortul de pe parcursul zilei l-a stors de energie, având în vedere starea sa de sănătate.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Capricorn

-astăzi nativul din zodia Capricorn se va focaliza doar pe propria persoană. Dacă în zilele precedente se gândea la nevoile celorlalți, astăzi se va răsfăța. Va pune accent pe liniștea sa sufletească, nu se va împovăra cu gânduri negative. În a doua parte a zilei se va lăsa impresionat de locuri noi, căci o mică escapadă departe de agitația orașului îi va face bine. Nativul va încerca, de altfel, să uite ce s-a întâmplat în trecut și va relua o relație de prietenie veche.

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Vărsător

-nativul Vărsător se va focaliza asupra serviciului, căci se anunță o pierdere a locului de muncă, așadar încearcă să facă o impresie bună. Va fi implicat în activități, va prezenta un proiect nou și va încheia colaborări cu investitori importanți. Va primi o mână de ajutor în treburile casnice, chiar dacă gătitul nu este punctul forte al partenerului de viață…

Horoscop 17 Ianuarie 2018 Pești

-va profita de o invitație în oraș alături de grupul de prieteni pentru a cunoaște persoane noi. Chiar dacă timiditatea nu îl lasă să se manifeste, nativul Pești va încerca să fie cât mai atent asupra unei discuții cu o persoană vizibil inteligentă, va fi uimit de modul său de a gândi. Spre seară plata unei facturi îl va pune pe drumuri, însă nu va fi motiv de supărare, căci avea nevoie de timp pentru sine și îi va face bine să iasă din casă.