Horoscop 18 Octombrie 2017: Săgetătorii se bucură de escapade alături de prieteni

311

Taurii emană bună dispoziție, Fecioarele primesc răspunsuri, iar Săgetătorii se bucură de escapade alături de prieteni.

Horoscop 18 Octombrie

Horoscop 18 Octombrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

V-ați făcut griji în ceea ce privește soluționarea unei probleme, dar s-au dovedit a fi nefondate. Lucrurile se așază așa cum v-ați dorit, iar starea de liniște își face din nou apariția în această direcție. Gânduri frumoase din partea apropiaților, alături de care veţi petrece frumos acest sfârșit de săptămână.

Taur
Un apropiat ar putea avea nevoie de sfaturi, de cineva care să îi ridice moralul, însă veți rezolva rapid situația. Buna dispoziție de care dați dovadă îi încântă pe toți cei din jur, din partea cărora veți primi laudele binemeritate și care vor face tot posibilul să vă aibă în preajmă.

Gemeni
Sunteți optimist în ceea ce privește un proiect la care ați lucrat în ultima perioadă, iar totul în jur pare să contribuie la realizarea acestuia. Veți petrece momente minunate în familie și alături de prieteni, ceea ce nu va face decât să vă mențină starea de bine.

Rac
O zi plină de surprize. Primiți vești de la o persoană foarte dragă, cu care nu ați mai vorbit în ultima perioadă, iar prietenii vă umplu sufletul cu mici bucurii, pe tot parcursul zilei. O atmosferă la fel de frumoasă și în familie, cu planuri pentru weekend.

Leu
Prietenii sunt hotărâți să vă sprijine în schimbarea modului dvs. de a vedea lucrurile, să vă scape de doza de pesimism pe care ați afișat-o în ultimul timp. Să nu vă opuneți, se anunță un weekend plin de culoare, care nu va face decât să vă mențină zâmbetul pe buze.

Fecioară
Primiți răspunsurile pe care le așteptați de ceva timp în ceea ce privește comportamentul unei persoane din anturaj. Se anunță un weekend liniștit, presărat cu momente dedicate relaxării și răsfățului personal, la care ați visat toată săptămâna.

Balanță
Dedicați acest sfârșit de săptămână cumpărăturilor pentru casă, moment pe care îl așteptați cu nerăbdare. Posibile schimbări se întrevăd și în ceea ce privește planul profesional, în cazul în care veţi considera profitabile ofertele care vi se prezintă.

Scorpion
Simțiți nevoia unor discuții care să vă aducă răspunsurile pe care le așteptați. Vă canalizați energia în direcția aceasta, a clarificării unor aspecte pe care nu le-ați înțeles sau cărora nu le-aţi acordat suficientă atenție. Familia vă surprinde cu momente frumoase.

Săgetător
Vă simțiți plini de energie, iar acest fapt nu poate decât să îi bucure pe cei din jur, care resimt din plin buna dispoziție. Puneți la cale o escapadă cu prietenii, poate reușiți chiar să ajungeţi într-un loc pe care plănuiți de ceva timp să îl vizitați.

Capricorn
Vă gândiți tot mai serios să acordați atenție sportului și adoptării unui stil de viață cât mai sănătos, iar weekendul acesta poate fi petrecut în natură, să vă bucurați de aer curat și să faceţi mai multă mișcare. O persoană din anturaj vă va surprinde într-un mod plăcut.

Vărsător
Nu este cazul să vă faceți griji în ceea ce privește sănătatea, este nevoie doar de mai multă odihnă. Puteți profita de acest sfârșit de săptămână pentru a dormi mai mult și a vă bucura de activități care să vă aducă relaxarea. Primiți vești bune din partea unei persoane aflate la distanță…

Pești
Dispuneți de toate resursele pentru a petrece un weekend plin de aventură, alături de niște prieteni la fel de pregătiți pentru distracție. Nimic nu vă poate schimba dispoziția, iar de entuziasmul și energia care vă însoțesc se vor putea bucura toți cei din jur.