Horoscop 19 August 2017: Leii au parte de o perioadă prosperă

139

Horoscop 19 August 2017: Taurii petrec clipe minunate în familie, Leii au parte de o perioadă prosperă, iar Săgetătorii se bucură de linişte şi echilibru.

 19 August 2017

Horoscop zilnic 19 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Începe perioada planurilor și a inițiativelor. De asemenea, deciziile pe care le vei lua acum vor fi importante pentru acțiunile tale viitoare care se vor răsfrânge asupra familiei. Dacă apar probleme medicale, ia măsuri din timp și mergi la medic.

Taur

Sunt favorizate relațiile profesionale și poți primi oferte de muncă foarte bune. De asemenea, vei fi bine văzută de către șefii pretențioși. Acasă, vei petrece clipe minunate alături de familie.

Gemeni

Vei fi sfătuită să iei decizii importante legate de casă și de familie și să grăbești realizarea unor proiecte importante pentru copii. Dacă vrei să faci o redecorare, acum este momentul potrivit.

Rac

Vei avea șansa să călătorești în străinătate sau să însoțești un grup de prieteni într-o excursie. Chiar dacă vremea nu este îmbietoare, persoanele din jurul tău te vor face să te simți excelent și să te bucuri de fiecare clipă. Va fi o experiență inedită și vei cunoaște tot felul de oameni, cu care vei păstra legătura și pe viitor.

Leu

Vei beneficia de o perioadă prosperă, în care vei cheltui foarte puțin, dar vei obține lucruri de calitate. Vei găsi noi oportunități financiare și vei primi bani din surse neașteptate. Este posibil ca un prieten să îți returneze acum banii pe care i-ai împrumutat cu mult timp în urmă. Bugetul tău se rotunjește și vei putea face economii.

Fecioară

Vei lua decizii importante pentru familie sau pentru viitorul tău, dacă nu ești căsătorită. Te vei gândi mai des să îți schimbi locuința sau să îți cumperi o casă și să trăiești singură, fără sprijinul părinților. Dacă ai copii, va fi momentul potrivit să îi ajuți să își cumpere o locuință și să învețe să trăiască pe cont propriu.

Balanţă

Te bucuri de susținerea celorlalți, atâta vreme cât nu lași lucrurile la voia întâmplării și îi implici și pe cei din jur în activitățile tale. Membrii familiei așteaptă să iei atitudine și să treceți la fapte pentru a vă împlini visurile dragi. Dorințele lor depind de ceea ce vei face tu în următoarele zile și trebuie să te gândești foarte bine la deciziile pe care le iei și la consecințele lor pe termen îndelungat.

Scorpion

Ar trebui să te ocupi de treburi ușoare, de activitățile simple și de rutină, care nu presupun eforturi prea mari. Sănătatea ta poate fi vulnerabilă, aşa că nu neglija acest aspect. Încearcă să găsești activități care să te relaxeze și care să îți permită să petreci mai mult timp cu cei dragi. La serviciu, vei avea norocul să primești ajutor din partea unor colegi binevoitori.

Săgetător

Începe o perioadă cu multe zile liniștite și echilibrate. Vei avea timp să te ocupi pe îndelete de ceea ce îți place, mai ales dacă ai un hobby care te relaxează și care le place și persoanelor apropiate. Totul va merge cum ai plănuit, dar este posibil ca în relația de dragoste să apară câțiva nori. Fă un compromis și alungă temerile cu un zâmbet, să fie armonie deplină între voi.

Capricorn

Vei fi nevoită să te ocupi de probleme mai vechi, de care nu s-a interesat nimeni până acum și care îți vor răpi o bună parte din timpul tău liber. Se pare că va veni o perioadă mai aglomerată și acasă, și la serviciu. Va trebui să lucrezi în locul unui coleg și să împarți treburile casnice cu cineva apropiat din familie, care te poate ajuta în momentele mai dificile.

Vărsător

Fii prudentă în fapte și vorbe, nu te pripi să îi judeci pe ceilalți și așteaptă să vezi ce decizii iau. Dacă apar tensiuni în relația cu părinții sau cu socrii, discută cu fiecare în parte ce necazuri au și vei găsi o soluție de compromis, fără să faci niciun sacrificiu. Răbdarea este esențială în aceste momente…

Peşti

Se anunță o perioadă excelentă pentru zodia ta, iar în acest timp se va rotunji bugetul familiei. După o perioadă lungă, prosperitatea se întoarce în casa ta, iar astrele îți oferă zile pline de energie și bucurii. Te poți aștepta la evenimente frumoase și la o petrecere în familie sau împreună cu prietenii. O ocazie deosebită te va face mult mai fericită!

loading...
Articolul precedentCe inseamna cand visezi iepuri
Articolul următorSfaturi pentru purtarea sandalelor

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!