Horoscop 19 Iulie 2017

242

Horoscopul zilnic pentru ziua de 19 Iulie 2017. Citeste horoscopul zilei de 19 Iulie 2017 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

19 Iulie 2017

 

BERBEC

Din pricina unor ambiţii nerealiste pe care le aveţi este foarte posibil ca planurile dumneavoastră în materie de afaceri să fie nerealizabile. Trebuie să renunţaţi la a analiza totul subiectiv şi să încercaţi să priviţi totul şi dintr-o altă perspectivă. Doar aşa o să puteţi reuşi. O persoană cu experienţă din viaţa dumneavoastră vă va sprijini necondiţionat.

TAUR

Locul de muncă, dar şi relaţiile cu cei apropiaţi vă sunt afectate de stările dumneavoastră de confuzie şi incertitudine. Încercaţi să evitaţi problemele inutile şi concentraţi-vă doar asupra celor care merită într-adevăr.

GEMENI

Din pricina problemelor sentimentale ce vă dau bătăi de cap preferaţi să vă dedicaţi doar locului de muncă. Vă sfătuim să fiţi mai realistă şi să acceptaţi ajutorul celor din jur. O persoană importantă din viaţa dumneavoastră vă va ajuta să depăşiţi problemele pe care le aveţi cu partenerul de viaţă.

RAC

În momentul de faţă nu treceţi printr-o perioadă foarte bună în plan profesional. Sfatul nostru este să nu forţaţi lucrurile şi să le lăsaţi să vină de la sine. În caz contrar, veţi fi dezamăgită şi pot apărea şi probleme de sănătate. Spre seară veţi primi sfaturi extrem de bune din partea celor apropiaţi.

LEU

Astăzi nu aveţi cea mai reuşită zi. Aveţi foarte multe lucruri de făcut, însă starea dumneavoastră nu vă permite să le duceţi la bun sfârşit. Se pare că nu este nici perioadă potrivită pentru a iniţia idei şi proiecte pe termen lung. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să-i ascultaţi pe cei din jurul dumneavoastră.

FECIOARA

Astăzi nu reuşiţi să vă duceţi la bun sfârşit toate sarcinile, iar din pricina asta sunteţi mustrată de şeful şi colegii de serviciu. Nici în relaţia cu familia nu o duceţi foarte bine, deoarece vi se va reproşa că nu le acordaţi atenţie. Recomandarea noastră estesă vă ocupaţi de activităţi de rutină şi să le dati la o parte pe celelalte astăzi.

BALANŢA

Astăzi se pare că nu veţi avea spor la locul de muncă. Vă recomandam să vă acordaţi timp pentru a vă reveni după weekend şi să nu luaţi astăzi decizii importante care ar putea fi regretate în zilele următoare. Este de preferat ca astăzi să arcordati mult mai multă atenţie persoanelor apropiate şi relaţiilor sentimentale.

SCORPION

Astăzi veţi avea o discuţie în contradictoriu cu persoana iubită dacă nu veţi şti să o controlaţi. Încercaţi să nu vă impuneţi ideile şi să acceptaţi şi o altă perspectivă. Nu este ziua potrivită pentru a încheia contracte sau pentru a lua decizii importante, de aceea vă sfătuim să le amânaţi.

SĂGETĂTOR

Astăzi veţi fi pus în ipostaza de a alege între a finaliza ori un proiect important, ori să vă ocupaţi de o afacere persoanală pe care o urmăriţi de mult timp şi o vedeţi ca fiind una foarte avantajoasă şi profitabilă.

CAPRICORN

Cum nu aveţi o situaţie financiară foarte bună, astăzi intentionti să solicitaţi şefului dumneavoastră o mărire de salariu, deoarece consideraţi că o meritaţi. Din păcate, poate să nu fie cel mai potrivit moment ales pentru o asemenea solicitare. Încercaţi să acordaţi atenţie în tot ceea ce veţi face.

VĂRSĂTOR

Astăzi nu staţi foarte bine în relaţia cu persoana iubită. În schimb, la locul de muncă o duceţi foarte bine şi reuşiţi să îndepliniţi toate sarcinile oferite cu ajutorul unui coleg mai în vârstă. Încercaţi să comunicaţi cât mai mult cu cei din jur şi nu alegeţi să vă închideţi în dumneavoastră…

PEŞTI

Astăzi sunteţi puţin cam visătoare. Aveţi multe idei pe care doriţi să le puneţi în practică, însă vă sfătuim să nu vă apucaţi de mai multe în acelaşi timp, deoarece nu veţi reuşi să le finalizaţi pe toate. Vă lipseşte simţul practic şi de aceea nu este tocmai o zi bună pentru afaceri sau investiţii.