Horoscop 20 Februarie 2018: nativii Leu au parte de surprize placute

386

Horoscop 20 Februarie 2018: În prima parte a zilei, nativii Leu au parte de surprize plăcute din partea unui apropiat, iar pentru Săgetători veștile se țin lanț.

Horoscop 20 Februarie

Horoscop 20 Februarie 2018 Berbec

-încă de dimineață nativul îşi propune măcar să fie la zi cu numeroasele sale proiecte neterminate, însă pe parcursul zilei vor apărea mult prea multe situații neprevăzute ce nu îl vor lăsa să le termine. În a doua parte a zilei, nativul se va ocupa mult mai mult de pasiunile sale, iar când vine vorba de a ieși în evidență, cu siguranță se va folosi de micile sale talente.

Horoscop 20 Februarie 2018 Taur

-la o mică cercetare mai amănunțită, nativul va descoperi că este mai bine să nu se lase afectat de părerile celor din jur. Nativul se va lăsa influențat în luarea unei decizii pe care cu siguranță va încerca să o schimbe. Spre seară, Taurul încearcă să fie pe placul celor din jur, însă este posibil ca eforturile sale să fie în zadar, căci cei din jur nu vor aprecia și nu vor fi de acord cu anumite idei de-ale sale.

Horoscop 20 Februarie 2018 Gemeni
-dis-de-dimineață apare un musafir neașteptat, însă pentru nativul din zodia Gemeni nimeni nu este bine-venit, astfel că îşi va amâna celelalte activități în favoarea acestei vizite. În a doua parte a zilei se pare că unele planuri nu se vor realiza, în ciuda voinței de fier a nativului. Un apropiat va încerca să comunice mai mult cu nativul Gemeni, deși relația dintre cei doi nu a mers prea bine în ultima perioadă.

Horoscop 20 Februarie 2018 Rac

-o întâlnire importantă, fie cu un apropiat, fie din motive profesionale, a decurs de minune și cu siguranță nativul îşi va împărtăși bucuria cu membrii familiei. Se pare că eficiența din cadrul locului de muncă îi este apreciată, astfel că va primi o primă sau o mărire a salariului. Spre seară o veste din partea partenerului de viață îi va aduce zâmbetul pe buze.

Horoscop 20 Februarie 2018 Leu
-se pare că o problemă din trecut nu are o rezolvare rapidă, însă nativul Leu nu trebuie să intre în panică din această pricină. Fie că va cere un sfat unui apropiat, fie că va încerca să caute soluții pe cont propriu, va ieși cu fruntea sus din această problemă. În ciuda agitației și neliniștii, are parte de câteva surprize din partea celor din jur. În timp ce nativul se preocupă mult mai mult de sănătate, va observa cum și cei din jur vor încerca să îl ajute în această privință observând schimbarea sa.

Horoscop 20 Februarie 2018 Fecioară

-chiar dacă încerci să fii chibzuit în ceea ce privește cheltuielile, un membru al familiei te va îndemna să profiți de reduceri și să achiziționezi un bun pe care ți-l dorești de mult timp și, desigur, economiile nu ți-au fost suficiente. Cu siguranță relația cu cei din jur se va îmbunătăți astăzi datorită schimbării tale în bine. Spre seară o discuție purtată cu partenerul de viață te va ajuta să îți planifici mult mai bine planul pentru restul zilelor.

Horoscop 20 Februarie 2018 Balanță

-încerci să îi învinuiești pe cei din jur pentru ceea ce nu are rezultatele pe care ți le dorești. Gândul că relația cu partenerul de viață se deteriorează din multe cauze, te determină să acționezi cu aciditate în unele situații. În a doua parte a zilei vei petrece timp alături de un apropiat, veți profita de timpul liber pentru a viziona un film sau veți participa la un concert.

Horoscop 20 Februarie 2018 Scorpion

-în prima parte a zilei, nativul din zodia Scorpion reușește să fie în centrul atenției, fiind uimit de ceea ce se întâmplă, căci de obicei era puțin invizibil pentru ceilalți. Astăzi, este inclus în planurile unui apropiat, însă va alege și el unele activități. Spre deosebire de zilele trecute, astăzi dă frâu liber sentimentelor, fiind sigur pe ceea ce îşi dorește cu adevărat și va lupta pentru obiectivul său.

Horoscop 20 Februarie 2018 Săgetător

-nativului Săgetător i se recomandă să fie atent în special în ceea ce privește prima parte a zilei, la modul de a asimila veștile pe care le primește. Dacă în prima parte a zilei nativul reușește să fie în centrul atenției prin diferite ocazii, spre seară, se va bucura de momente cu sine prin care va reflecta asupra unor decizii importante din viața sa, care cuprind și o posibilă schimbare a locuinței.

Horoscop 20 Februarie 2018 Capricorn

-nativul Capricorn va începe ziua prin pregătiri intense, căci o invitație la un eveniment important pentru cariera sa profesională îi va stârni interesul. În a doua parte a zilei, încearcă să achiziționeze câte un cadou pentru membrii familiei, fiind întotdeauna preocupat de bunăstarea celor din jur, mai mult decât de sine. O întâmplare amuzantă va aduce nativului zâmbetul pe buze, iar acest lucru va da startul, căci până seara va avea o mulțime de momente presărate cu zâmbete.

Horoscop 20 Februarie 2018 Vărsător
-ziua nativului din zodia Vărsător pare a fi încă de dimineață una profitabilă din punct de vedere financiar, ceea ce îl motivează. O sumă de bani împrumutată unui apropiat îi este restituită, însă nu vor sta prea mult la acesta, căci îşi dorește fie o reamenajare a locuinței, fie o mașină nouă. Spre seară nativul Vărsător este întâmpinat de o veste plăcută, de care se va bucura alături de partenerul de viață…

Horoscop 20 Februarie 2018 Pești

-grija față de membrii familiei este imensă pentru nativul din zodia Pești, iar acesta nu va ezita să facă câteva sacrificii în favoarea lor. În prima parte a zilei, nativul Pești este uimit de cât de repede asimilează și se acomodează cu schimbările cei din jur. O nouă ofertă pentru un loc de muncă se ivește însă nativului îi trebuie timp pentru a reflecta asupra acestei decizii. Spre seară primește o invitație în oraș de care se bucură, întrucât în ultima perioadă ieșirile au fost mai rare.