Horoscop 20 Noiembrie 2017: Fecioarele întâmpină probleme

578

Horoscop 20 Noiembrie 2017: Berbecilor li se iveşte posibilitatea de perfecţionare, Fecioarele întâmpină probleme în relaţia de cuplu, iar  Peştii au parte de o revedere emoţionantă cu un prieten vechi.

Horoscop 20 Noiembrie 2017

Horoscop 20 Noiembrie 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Astăzi este cel mai bun moment pentru aprofundarea şi perfecţionarea cunoştintelor, dar şi pentru îmbunătăţirea comunicării cu ceilalţi.

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Taur

Ai parte de o zi agitată, dar plină de oferte, care mai de care mai interesantă. La finalul zilei vei avea parte de o surpriză menită să îţi deschidă orizonturi noi.

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Gemeni

Trecutul revine în viaţa ta ca un bumerang. Vei fi nevoită să pui capăt unor lucruri sau unor situaţii pe care le-ai lăsat nerezolvate.

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Rac

Talentul tău de bun orator şi dorinţa de afirmare au în sfârşit un răspuns pozitiv. Profită de această ocazie şi transform-o în momentul tău de glorie!

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Leu

Treci printr-o perioadă de cunoaştere a sinelui învăluită în armonie şi gânduri măreţe. Ai o energie pozitivă care îţi va aduce multe beneficii în relaţia de cuplu.

Fecioară

Pot apărea mici probleme de comunicare în relaţia cu partenerul de cuplu sau de afaceri, care te pot agita. Explică lucrurile cât mai clar, pentru a evita aceste situaţii.

Balanţă horoscop 20 Noiembrie 2017

Eşti o persoană nonconformistă, însă, paradoxal, foarte sentimentală şi timidă. Încearcă să îmbini aceste două extreme, pentru a nu da semnale greşite celor care vor să te cunoască.

Scorpion

Ai o atitudine jucăuşă, jovială. Astăzi, mai mult ca niciodată, laşi să iasă la iveală copilul din tine. Radiezi de bucurie şi totul pare fără cusur în viaţa ta.

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Săgetător

Astăzi vei fi în centrul atenţiei: toată lumea îţi va cere sfaturi, păreri sau vei fi rugată să rezolvi probleme de toate felurile. Este momentul să demonstrezi tuturor, abilităţile tale de lider înnăscut.

Capricorn

Părerile celor din jur îţi guvernează viaţa şi încetul cu încetul ajung să pună monopol chiar şi pe modul de a gândi sau a acţiona. Este momentul să ieşi din acest cerc vicios şi, pentru un timp, să renunţi la a mai cere sfaturi şi să iei singură deciziile importante.

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Vărsător

Astăzi este o zi perfectă pentru a cunoaşte oameni noi, dar şi pentru a consolida relaţiile pe care le ai deja.  S-ar putea să întâlneşti chiar persoana care simţeai că lipseşte din viaţa ta…

Horoscop 20 Noiembrie 2017 Peşti

Revederea cu un prieten vechi îţi poate crea o stare de melancolie. Depănaţi amintiri, râdeţi, glumiţi şi poate această întâlnire va fi şansa de a reaprinde focul pe care l-ai crezut stins.

Citeste horoscopul pentru 21 Noiembrie 2017