Horoscop 20 Septembrie 2017: Racii se simt copleşiți de responsabilităţi

182

Horoscop 20 Septembrie 2017: Pentru Gemeni se anunţă o zi aglomerată, Racii se simt copleşiți de responsabilităţi, iar Fecioarele se bucură încă de vacanţă.

20 Septembrie 2017

Horoscop zilnic 20 Septembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Se anunţă o zi interesantă, cu schimbări neprevăzute pe toate planurile, dar și cu idei sclipitoare pentru rezolvarea unor probleme mai vechi. Încercați să vă concentrați atenția asupra lucrurilor importante, cel mai bine ar fi să faceți o lista a priorităților.

Taur

Mercur retrograd în Fecioară încă din luna august vă face să întâmpinați dificultăți de comunicare atât la locul de muncă, precum și cu membrii familiei și să aveți impresia că cei din jur profită de firea dumneavoastră dezinvoltă. Vă recomandăm să evitați situațiile care ar putea degenera în conflicte din cauza problemelor de comunicare.

Gemeni

Sunteți dependent de adevăr oricât de dureros ar fi acesta uneori, nu suportați minciuna de aceea sunteți foarte selectivi la persoanele din jurul dumneavoastră. Recomandarea noastră este să fiți mai indulgenți cu persoanele apropiate.

Rac

În sfârșit ți se recunosc meritele și ești apreciat la adevărata ta valoare! Este o perioadă favorabilă pentru a începe proiecte noi sau pentru a cere o mărire de salariu. Nici pe plan sentimental aprecierile nu se lasă așteptate, ba, din contră, vă simțiți mai împlinit ca niciodată.

Leu

Romantismul și imprevizibilul se află pe agenda zilei și, de ce să nu recunoașteți, așteptați de mult o astfel de conjunctură; următoarea perioadă se anunță plină de evenimente care vă schimbă starea de spirit și vă va umple rezervoarele de energie pozitivă. Bucurați-vă de următoarea perioadă și lăsați-vă purtat de valul seducției!

Fecioara  

Îți faci griji în privința banilor, însă nu ai niciun motiv de îngrijorare; vei vedea că pană la sfârșitul zilei vei găsi o soluție ca să acoperi o datorie mai veche sau un prieten apropiat se oferă să te ajute să ieși din acest impas. Oricum ar fi, azi se vor rezolva o mare parte din grijile tale.

Balanță

Încearcă să nu mai planifici totul, ci să te lași purtat de val și surprins de evenimente! Bucură-te de momentele și micile surprize pe care partenerul de viață ți le-a pregătit! Ȋn această perioadă simți mai des nevoia de afecțiune si tandrețe.

Scorpion

Păstrează-ți optimismul și stima de sine la care ai lucrat în ultima vreme, într-una din aceste zile vei fi pus în situația de ați demonstra curajul și gândirea independentă; folosește-te de experiența acumulată pentru ați înfrânge temerile și vei vedea că nu ai niciun motiv să te îndoiești de tine.

Săgetător

Vă simțiți neobișnuit de obosit, visător și nostalgic; să fie oare din cauza persoanei noi din viața dumneavoastră, cea cu care ați început să flirtați în urmă cu câteva săptămâni și care vă ține mintea ocupată cu planuri de viitor?

Capricorn

Se recomandă să faceți o analiză detaliată a ultimelor investiții financiare și să încercați să abordați vechile probleme dintr-un alt unghi; Concentrați-vă mai puțin pe detalii și mai mult pe imaginea de ansamblu!

Vărsător

A iubi și a fi iubit capătă în această perioadă o nouă conotație pentru dumneavoastră; de aceea, îi dedicați această zi persoanei iubite: fie vă surprindeți partenerul cu o cină romantică sau cu un weekend peste hotare…

Pești

O zi numai bună ca să pui lucrurile la punct la locul de muncă și să renunți la frustările și nemulțumirile acumulate în ultima perioadă. Vei vedea că ți-ai făcut griji degeaba, lucrurile se vor desfăsura exact așa cum ți-ai dorit!