Horoscop 2018 Leu: vor fi multe momente de cumpana

573

Horoscopul 2018 pentru zodia Leu vine cu mai multe momente de cumpănă, dar reușesc să treacă peste toate cu bine. Din acestea vor învăța să fie mult mai atenți și să se gândească de două ori înainte de a acționa.

Horoscop 2018 Leu

Horoscop 2018 Leu pentru SĂNĂTATE

Din acest punct de vedere, în 2018 nu îți va merge prea bine. Oricât de mult ai încerca să stai departe de răceli sau dureri, parcă mai rău faci. Te-ai săturat de atâtea ceaiuri, tratamente și vitamine.

Nu mai poți ține în frâu nicio problemă și de aceea ești extrem de tristă. Parcă nimic nu merge bine, parcă nu mai ai chef de viață și îți vine să stai din ce în ce mai mult în casă, în pat, nemachiată și nearanjată. Toate astea doar pentru că nu își mai fac efectul remediile tale naturiste. Înainte să te plafonezi și să te resemnezi în halul acesta, gândește-te că, poate, uneori, nu poți să rezolvi sigură totul. Uneori, singura soluție ar fi să consulți un medic specialist, dar tu nu vrei să auzi de așa ceva.

Dacă vei rămâne la această gândire învechită, nu vei putea niciodată să ții problemele departe. Încearcă să mai asculți și de cei din jurul tău și să nu mai faci totul doar așa cum vrei tu. Dacă îți vei face niște analize, vei ști cu certitudine ce ar trebui să consumi pentru a-ți crește imunitatea și a te simți cât mai bine pentru o perioadă îndelungată. Uneori, sfaturile celorlalți și ajutorul venit din partea unor specialiști te pot salva de multe probleme. Ar fi timpul să înțelegi și tu acest lucru și să te lași și pe mâna altora. Acest lucru, uneori, te poate salva.

Horoscop 2018 Leu pentru BANI

La începutul anului 2018 ai parte de o pierdere însemnată din cauza unei gafe făcute la firmă, iar acest lucru îți va da bătăi de cap tot anul. Nu te poți gândi la nimic altceva, iar acest lucru te face să pierzi și mai mult. Nu te poți aduna după acest eșec, iar acest lucru te face să decazi și mai mult. Începi să îți revii abia pe la jumătatea anului și atunci începi să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a câștiga și mai mult decât ai pierdut.

Începe să îți meargă din ce în ce mai bine, iar acest lucru reușește să te pună pe picioare. Treci cu bine peste acest moment dificil, chiar dacă pentru câteva luni ai crezut că nu mai există rezolvare. Totul e bine când se termină cu bine. Data viitoare fii mai atentă pentru a nu mai fi nevoie să treci prin aceste lucruri oribile!

Horoscop 2018 Leu pentru CARIERĂ

Pe tot parcursul acestui an trebuie să ai foarte mare grijă la acest aspect, din mai multe motive. La începutul anului 2018, din cauza unei neînțelegeri la locul de muncă te vei certa cu câțiva colegi, iar acest lucru te va face să îți dorești, din ce în ce mai mult, să te detașezi de tot ceea ce înseamnă jobul actual. Aceasta este o alegere total nepotrivită și de aceea trebuie să ai mare grijă la cum acționezi.

În primul rând, ar trebui să fii conștientă de faptul că astfel de neînțelegeri pot apărea oricând și oriunde. Având în vederea tensiunea de la locul de muncă și imensele responsabilități, toată lumea se mai enervează și mai spune, uneori, cuvinte pe care mai târziu le regretă. Nici tu nu trebuie să iei decizii de moment, ci să aștepți ca situația să revină la normal.

O posibilă demisie ar putea să îți aducă mult mai multe bătăi de cap decât ți-ai fi imaginat vreodată. În primul rând, nu este atât de ușor precum îți imaginezi tu să găsești un loc de muncă mulțumitor în totalitate. În al doilea rând, deși în momentele pline de stres nu realizezi, îți va fi extrem de dor de biroul tău și, mai ales, de colegii tăi, chiar dacă uneori mai existau și certuri care te puneau la pământ…

Acestea fiind spuse, nu lua decizii de moment, ci gândește bine înainte de a face o alegere total greșită. Încearcă să nu te mai enervezi din orice, să nu mai iei totul personal și să nu mai pui la suflet toate lucrurile neînsemnate. Dacă vei claca în această privință, vei avea o perioadă extrem de dificilă peste care vei trece foarte greu. Nu te lăsa influențată de nimic și nu mai ține cont de părerile răutăcioase ale celor din jur! Tu ești singura care contează și tot ceea ce faci este doar pentru tine.