Horoscop 2018 Sagetator: vor avea parte de o multime de schimbari

652

Potrivit horoscopului din 2018, Săgetătorii vor avea parte de o mulțime de schimbări din punct de vedere profesional și, de aceea, trebuie să aibă mare grijă la toate deciziile luate în acest an.

Horoscop 2018 Sagetator

Din punct de vedere al horoscopului financiar din 2018 pentru Săgetător, acești nativi vor avea parte de câștiguri însemnate, dar și de câteva pierderi, din cauza neatenției. Nu vor avea probleme mari de sănătate, dar trebuie să aibă mare grijă la acest lucru.

Horoscop 2018 Sagetator pentru SĂNĂTATE

Anul 2018 este unul foarte bun pentru Săgetători, conform prezicerilor astrale. Totuși, ar putea exista câteva iritații de piele minore, dureri de stomac sau amețeli ușoare. Trebuie să fiți extrem de precaute în momentele în care călătoriți, pentru a evita riscul unor accidente.

Cei care au fost până acum sănătoși, așa vor rămâne și în continuare, iar cei ce au avut unele boli, în această perioadă se vor recupera complet. Pentru a evita stresul excesiv la locul de muncă, ar fi indicat să practicați meditația și yoga, pentru a deveni mult mai liniștiți.

Cei care suferă de probleme respiratorii nu trebuie, sub nicio formă, să ignore acest lucru, ci să consulte imediat un medic specialist și să se trateze cu medicamente conform spuselor acestuia. În general, anul 2018 va fi unul bun, cu câteva accidente minore ce pot fi totuși evitate dacă se acordă foarte multă atenție.

Vor exista două planete care vă vor provoca un stres exagerat, iar alte două planete vă vor aduce liniștea și pacea. În această perioadă trebuie să aveți parte de schimbări majore în ceea ce presupune stilul de viață. Trebuie să eliminați toate toxinele și de aceea aveți nevoie de o cură de detoxifiere a organismului.

În decursul acestui an este posibil să aveți parte și de unele intervenții chirurgicale însă acestea vor fi minore, fără niciun risc. Nu aveți de ce să vă faceți griji, iar intervențiile chirurgicale ar trebui să le luați mereu ca pe o ultimă soluție.

Cei care sunt supraponderali sau subponderali vor ajunge la niște proporții corecte și vor deveni sănătoși într-un timp destul de scurt.

Pentru Săgetători, nu va fi o perioadă extrem de energică și de aceea aveți nevoie, în permanență, de surse de energie.

În această perioadă, datorită influențelor din partea planetei Saturn, veți avea o vedere foarte spirituală și filosofică referitoare la vindecare. Veți realiza că fiecare parte a corpului trebuie tratată diferit și individual, iar acest lucru vă va împinge către meditație. Evitați consumul de pește, de produse de tip fast food și de băuturi acidulate. Încercați ca dimineața să mâncați cât mai des ovăz sau musli. Consumați cât mai multe legume verzi bogate în fibre și sucuri naturale de fructe. Aceste lucruri vă vor face să vă simțiți mult mai bine.

Horoscop 2018 Sagetator pentru BANI

Din punct de vedere financiar nu veți sta atât de bine, cel puțin nu în prima jumătate a anului 2018. Nu veți avea o energie extraordinară și de aceea nu vă veți simți în stare să produceți atât de mult pe cât v-ai dori. Cu toate acestea, să încercați să fiți cât mai precaute cu privire la cheltuielile suplimentare, deoarece există în orice moment posibilitatea de a apela la un credit pe care îl veți regreta cu siguranță mai târziu.

A doua jumătate a anului va fi mai bună din punct de vedere financiar și de aceea nu trebuie să îngrijorați în prima parte, chiar dacă veți mai avea parte și de mici pierderi. În acest an, planeta Marte va fi responsabilă pentru toate câștigurile financiare majore. Există un flux de bani prezis de astre, care vor ajunge în acest an în buzunarul vostru și de aceea nu trebuie să vă faceți nicio grijă în această privință.

În acest an există posibilitatea de a vă achiziționa un nou autovehicul sau o proprietate nouă. Aceste lucruri se pot întâmpla abia după jumătatea anului. În decursul acestui an, cel mai bine o vor duce cei care lucrează în domeniul imobiliarelor, dar și cei care sunt implicați în diferite industrii.

Trebuie să aveți un plan precis cu veniturile și cheltuielile acestor 12 luni, pentru a vedea, la sfârșitul anului, tot circuitul banilor.

Horoscop 2018 Sagetator pentru CARIERĂ

Din punct de vedere profesional, pentru Săgetători anul 2018 va fi unul de cumpănă. În primele luni, veți ajunge la mare înălțime din acest punct de vedere. Veți atinge culmea succesului, iar acest lucru vă va face să credeți că nimeni și nimic nu vă poate doborî. Din această cauză trebuie să aveți mare grijă, pentru că puteți pierde foarte mult…

În acest an veți avea parte de câteva schimbări cu privire la locul de muncă. Vor apărea o mulțime de oportunități noi, iar viața voastră va fi din ce în ce mai activă.