Horoscop 21 August 2017: Peştii planifică proiecte ambiţioase

132

Horoscop 21 August 2017: Leii îşi modifică rutina zilnică, Vărsătorii acordă timp familiei, iar Peştii planifică proiecte ambiţioase.

 21 August 2017

Horoscop zilnic 21 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Relația voastră cu superiorii sau cu cei mai în vârstă ar putea fi puțin tensionată. Va trebui să fiţi mai diplomaţi, în special la locul de muncă, pentru a evita izbucnirile care nu fac bine nimănui.

Taur

Sunteţi perseverenţi, cu mult bun-simț și înțelegere în relațiile umane, dar daţi dovadă şi de un anumit conservatorism. Cei din jur vă împărtăşesc extravaganțele lor, dar vor primi nicând aprobarea dumneavoastră. Rămâneţi totuşi persoane stabile, de încredere pentru cei din jurul vostru.

Gemeni

În capul vostru s-a declanşat o adevărată furtună: puneţi la îndoială o serie de lucruri dobândite atât în sfera materială, cât ci și relațională. Sunteţi sociabili şi frumoşi în ochii celor din jur, oricând capabili să adresaţi o vorbă bună celor care au nevoie de sfaturi.

Rac

Din punct de vedere emoţional sunteţi plini de rezerve, dar reuşiţi să staţi într-un con de umbră. În cazul în care aveţi un conflict latent, aveți grijă să nu arătaţi cât de iritați sunteţi şi cât de mult vă doare, ca să nu suferiţi mai mult.

Leu

Este posibil să simțiți nevoia de a vă schimba rutina de zi cu zi, pentru a vă  îmbunătăți eficiența. Nu sunteţi de condamnat, chiar dacă greşiţi, căci nu sunteţi o maşină. În plus, ar fi o idee bună să aveţi grijă de sănătatea voastră, să vă faceţi un control.

Fecioară

Sunteţi capabili de o disciplină sacră pentru a vă atinge obiectivele. Profesional, este foarte dificil să scăpi de rigoarea dumneavoastră neobosită. Deşi pot fi detectate sentimente puternice la dumneavoastră, nu vi le exprimaţi, fiindcă vă place să conduceţi.

Balanță

Fără îndoială că vă place să duceţi greul, să luați prea mult asupra voastră într-un context în care nu este neapărat necesar să faceţi asta. Vă pierdeţi diplomaţia destul de des, luaţi taurul de coarne şi trântiţi adevărul în faţă celor care nu-l acceptă.

Scorpion

Aveţi momente în care vreţi să arătaţi celor din jur partea cea mai secretă, sălbatică și feroce a voastră. Apoi vă gândiţi că unii s-ar putea supăra, v-ar condamna sau șicana, pentru a vă forța să le oferiţi mai mult şi renunţaţi.

Săgetător

Vă simţiţi spionaţi şi asta vă face să nu fiţi suficient de puternici. Trebuie să realizaţi că nu puteţi controla chiar totul. Ar trebui să vă permiteţi unele cheltuieli suplimentare, să vă distraţi puțin.

Capricorn

În ultima perioadă v-aţi cam îndepărtat de anturajul dumneavoastră, aţi devenit reci, impenetrabili pentru cei din jur. Deşi aveţi sentimentele intacte, aţi abordat acest mod de viaţă deşi vă displace profund, doar pentru a vă realiza obiectivele ambiţioase. Nu tolerați mediocritatea, dar asta nu înseamnă să vă alungaţi toţi prietenii.

Vărsător

Realitatea vi se pare extrem de plictisitoare şi evadaţi în lumea voastră interioară. Membrii familiei îşi fac griji pentru voi şi vă veţi da seama că aceştia sunt dependenţi cumva de voi şi trebuie să le acordaţi atenţia necesară…

Pești

Pe de o parte, vă gândiţi la proiecte foarte ambițioase şi nu prea vorbiţi cu prietenii, iar pe de altă parte, sunteţi prea vorbăreţi pe teme superficiale, cu necunoscuţii. Contrastul este izbitor, nu vi se pare?