Horoscop 21 Septembrie 2017

172

Horoscop 21 Septembrie 2017: Luna plină din Pești determină aproape toate semnele zodiacale la gândire profundă și sensibilitate sporită, care le îndeamnă să își urmeze intuiția și să obțină ceea ce își doresc.

21 Septembrie 2017

Horoscop zilnic 21 Septembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Dacă ai un contract de semnat sau orice ce alt document legal, azi este o zi favorabilă pentru aceasta. Poți lua în considerare începerea unei mici afaceri împreună cu un prieten apropiat, dar să ai grijă, că s-ar putea să ți se ascundă anumite lucruri.

Taur

Ești atât de prins în ceea ce faci încât nici nu observi ce se întâmpla în jurul tău; ar fi bine să ieși din rutina asta zilnică și să îți iei o pauză pe care să o petreci alături de partenerul de viață, care se simte oarecum neglijat.

Gemeni

Ignoră-i pe cei care îți zic că nu îți vei putea îndeplini planurile, visurile, ei habar nu au despre ce vorbesc! Dacă îți dorești ceva cu adevărat, vei găsi calea să obții acel ceva, mai ales că partenerul de viață te susține în tot ceea ce faci.

Rac

O zi numai bună pentru a petrece timpul în aer liber; fie că alegi o plimbare în parc, fie o drumeție pe munte, azi este ceea mai bună zi să te reconectezi cu natura. Spre seară își anunță vizita un prieten mai vechi din copilărie.

Leu

Planeta Marte rămâne încă în semnul tău și îți dă energia de care ai nevoie. Profită de acest lucru și începe un proiect nou sau reia un hobby mai vechi pe care l-ai început și apoi abandonat, nu lăsa să treacă pe lângă tine aceste zile pline de inspirație!

Fecioară

Prima parte a zilei se anunță extrem de aglomerată, mai ales după concediul din care tocmai te-ai întors. În a doua parte a zilei vei primi o veste neașteptată fie din partea unui coleg, fie a unui prieten, care te pune oarecum pe gânduri.

Balanță

S-ar putea să fii surprins cu o invitație la o cina romantică din partea unei persoane pe care o admirai de mult în secret. Este timpul să dai cărțile pe față și să îi spui ce simți, vei descoperi cu surprindere că aveți multe lucruri în comun.

Scorpion

Schimbările neașteptate de la locul de muncă te iau prin surprindere încă de la primele ore ale dimineții. Vei avea parte de provocări noi pe acest plan, dar pe care le vei depăși cu succes, iar seara o vei încheia în oraș cu prietenii.

Săgetător

Configurația astrală din această perioadă favorizează romantismul, așa că plănuiești împreună cu persoana iubită o excursie romantică în care să vă puteți reconecta. Vei primi vești bune și de la un prieten pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme.

Capricorn

Te deranjează lipsa de corectitudine a unui coleg sau partener de afaceri și faptul că încearcă să îți pună bețe-n roate. Nu te lăsa prins în această capcană, fii prudent și încearcă să eviți investițiile financiare în această perioadă!

Vărsător

Azi este cu siguranță ziua în care parteneriatele, relațiile si întâlnirile sunt foarte indicate, vei avea oportunitatea să interacționezi cu persoane noi și să faceți schimb de idei. În această conjunctură există și posibilitatea să găsești o persoană cu care să rezonezi în mod special…

Pești

Posibilitatea unei călătorii poate apărea pe neașteptate și nu prea ești sigur dacă vrei sau nu să beneficiezi de această oportunitate; este mai bine să ceri sfatul unei persoane apropiate înainte de a lua o decizie pripită.