Horoscop 23 Februarie 2018: nativii Sagetatori se axeaza pe viata profesionala

426

Horoscop 23 Februarie 2018: Nativii din zodia Fecioară vor profita de fiecare ocazie pentru a se face remarcați, iar nativii Săgetători se axează pe viața profesională.

Horoscop 23 Februarie

Horoscop 23 Februarie 2018 Berbec

-în această zi, nativul Berbec încearcă pe cât posibil să evite conflictele și discuțiile purtate în contradictoriu. În ciuda timpului insuficient, nu va neglija nevoile celor din jur, ci va da o mână de ajutor. În a doua parte a zilei o veste neașteptată îi lasă o urmă de incertitudine nativului, însă va încerca să nu exteriorizeze acest sentiment. Se vor vedea progrese vizibile în viața Berbecului, iar cei din jur vor aprecia și încuraja schimbările din viața sa.

Horoscop 23 Februarie 2018 Taur

-este posibil ca o dorință, un gând ascuns să se îndeplinească datorită unei discuții purtate cu un membru al familiei. Fie că nativul este de acord, fie că nu, partenerul de viață îşi dorește o schimbare sau măcar o vacanță de câteva zile, în speranța de a-i oferi nativului oportunitatea de a-și pune ordine în gând. Spre seară, sosirea unor musafiri necesită destul de multe eforturi, însă pe lângă acestea, nativul se va bucura de atmosferă.

Horoscop 23 Februarie 2018 Gemeni
-în cadrul locului de muncă, nativul este în centrul atenției, iar acest lucru poate stârni interesul unor colegi. Deși a neglijat starea sa de sănătate în ultima perioadă, astăzi va cere un sfat fie unui apropiat sau poate face o vizită la un medic. Alături de partenerul de viață va decide ultimele detalii în legătură cu reamenajarea locuinței. În urma unui interviu, vei fi în centrul atenției, căci naturalețea ta uimește întotdeauna.

Horoscop 23 Februarie 2018 Rac

-simți nevoia unei confirmări în privința unei bănuieli, însă poți realiza că nimic din ceea ce tu gândești nu este adevărat. În prima parte a zilei nativul va lucra la unele proiecte ce pot genera beneficii materiale, iar în a doua parte a zilei este decis să acorde mult mai multă atenție partenerului de viață. O oficializare a relației ar fi bine-venită pentru a întări și mai mult sentimentele. Un cadou sau o sumă de bani din partea unei rude îi va însenina ziua nativului, determinându-l să fie mai optimist.

Horoscop 23 Februarie 2018 Leu

-nativul din zodia Leu este cât se poate de atent la detalii, iar perfecțiunea este slăbiciunea sa. În prima parte a zilei, un act îl va pune pe drum chiar dacă timpul nu îi este în favoare. Un apropiat îi va aduce o serie de vești, însă va depinde de starea emoțională a acestuia dacă le va primi cu bine sau nu. Spre seară, va participa la un eveniment important, poate va primi cu această ocazie și un cadou din partea partenerului de viață.

Horoscop 23 Februarie 2018 Fecioară

-pentru nativul din zodia Fecioară, astăzi șansele de a se face remarcat sunt destul de mari. Plecarea unui apropiat în străinătate sau în alt oraș îl pune pe nativ pe drum, îşi sacrifică timpul pentru a-i face plecarea cât mai puțin dureroasă. Dacă în prima parte a zilei acesta este urmărit de un sentiment de neliniște, căci o veste din partea unui apropiat l-a agitat zdravăn, spre seară nativul se va relaxa alături de membrii familiei.

Horoscop 23 Februarie 2018 Balanță

-astăzi nativul Balanță se ocupă de problemele familiei, în prima parte a zilei va iniția o discuție despre cheltuielile exagerate din ultima perioadă. Este bine să îşi păstreze calmul, căci va amplifica și mai mult conflictul care stă să se declanșeze. Spre seară, o sumă de bani împrumutată se pare că nu se arată prea curând, astfel că nativul se va ocupa de recuperarea acesteia.

Horoscop 23 Februarie 2018 Scorpion

-încă de dimineață nativul Scorpion încearcă să fie punctual și să nu lase pe mâine ce poate face azi. În cadrul locului de muncă, va lucra în echipă alături de colegi, ceea ce îi va fi de folos, căci va putea comunica mai bine cu cei din jur. O ofertă nouă pentru un loc de muncă îi va atrage atenția și va încerca să obțină un interviu. Spre seară, va încerca să ajungă la un numitor comun cu un membru al familiei în privința unei vacanțe.

Horoscop 23 Februarie 2018 Săgetător

-în prima parte a zilei, nativul se străduiește să se înconjoare de oameni mult mai pregătiți din punct de vedere profesional, căci niciodată nu este prea târziu pentru a mai „fura” câteva secrete în acest sens. Negocieri intense se anunță pentru a doua parte a zilei cu ocazia unui proiect nou ce promite mai multe venituri decât se așteaptă nativul.

Horoscop 23 Februarie 2018 Capricorn

-deși este sfătuit de către cei din jur să fie mai chibzuit în privința banilor, nativul din zodia Capricorn nu va ezita să îşi cheltuiască economiile, fiind atras de reducerile mari. În prima parte a zilei, se pare că un apropiat îi va cere o mână de ajutor, pentru ca, mai apoi, să se poată bucura împreună de momente de liniște. Spre seară, treburile casnice au prioritate, mai ales că în ultima perioadă nativul a pus pe primul loc activitățile din cadrul locului de muncă.

Horoscop 23 Februarie 2018 Vărsător

-astăzi nativul din zodia Vărsător va începe ziua prin a se pregăti pentru un moment important. O discuție cu un apropiat îl determină să fie mai calm în momentele de criză. Nativul va căuta o confirmare din partea partenerului de viață în legătură cu luarea unei decizii. În a doua parte a zilei, va fi liniștit în privința activităților din cadrul locului de muncă, întrucât va beneficia de ajutor din partea unui coleg…

Horoscop 23 Februarie 2018 Pești

-nativul din zodia Pești va fi nevoit să suporte unele consecințe ale nerespectării unor reguli. În ceea ce privește partea financiară, nativul se va bucura de un venit în plus însă nu pentru prea mult timp, căci spre seară va achiziționa fie un cadou pentru fiecare membru al familiei, fie va profita de reduceri și va cumpăra lucruri pentru reamenajarea locuinței. Spre seară, se va ocupa de hobby-urile sale, profitând de puținul timp liber rămas.