Horoscop 24 Februarie 2018 pentru toate zodiile

461

Horoscop 24 Februarie 2018: În prima parte a zilei se anunță drumuri pentru nativii Berbec, iar la polul opus se află nativii Scorpion, care îşi vor rezerva timp pentru sine.

Horoscop 24 Februarie

Horoscop 24 Februarie 2018 Berbec

-astăzi nativul din zodia Berbec va încerca să ia măsuri drastice pentru a nu înregistra pierderi materiale. Se anunță drumuri pentru prima parte a zilei, însă nu va ezita să facă micile plimbări. Pentru nativul Berbec, o discuție cu un apropiat sau cu un membru al familiei va fi bine-venită, mai ales că în ultima perioada nu a comunicat prea mult cu cei din jur. Aflați informații despre o anumită persoană sau despre o întâmplare ce îi satisface curiozitatea.

Horoscop 24 Februarie 2018 Taur

-Taurul caută o soluție rapidă pentru o problemă personală, însă cei din jur vor insista să se gândească bine înainte de a spune sau a face ceva. Nativul Taur se va bucura astăzi, căci un act, un document important va beneficia de aprobarea de care este nevoie pentru a începe un proiect nou. În a doua parte a zilei, se pare că va fi în centrul atenției datorită unui eveniment important, iar spre seară se va afla în aceeași situație. În cadrul unei reuniuni de familie se va discuta o posibilă reamenajare a locuinței.

Horoscop 24 Februarie 2018 Gemeni

-astăzi nativul din zodia Gemeni va fi uimit sau impresionat de schimbarea la nivel de comportament a partenerului de viață, iar acesta va ține pasul și nu se va lăsa mai prejos, având ca scop o schimbare asemenea partenerului de viață. Sfârșitul zilei va aduce musafiri de mult așteptați, iar nativul va fi bucuros să fie o gazdă cât mai primitoare. Nativul va radia de fericire datorită unei vești așteptate de mult, un credit pentru o mașină sau o locuință nouă este pe cale de a fi ca și al său.

Horoscop 24 Februarie 2018 Rac

-în prima parte a zilei, nativul va tinde să îi învinuiască pe cei din jur pentru posibilele pierderi financiare sau eșecuri în plan profesional. Deși nu este în formă, va opta pentru a face exerciții fizice sau a se plimba pentru o vreme prin oraș. La inițiativa partenerului de viață, nativul va experimenta mult mai multe lucruri noi pe care până azi nu au avut curajul de a le face. În a doua parte a zilei o plimbare în parc, prin oraș sau o ieșire la cafea poate fi elementul-cheie pentru nativul Rac, căci ziua a fost una solicitantă.

Horoscop 24 Februarie 2018 Leu

-nativul Leu va începe ziua cu drumuri, treburi de rezolvat și o grămadă de acte. Deși începutul zilei pare a fi ușor tensionat, pe parcursul zilei se va întoarce la vechea sa stare de relaxare. Reproșurile partenerului de viață îl determină să fie mult mai implicat în activitățile casnice. Vei profita de timpul liber pentru a ieși la o sesiune de cumpărături pentru cele necesare casei, se prea poate să te lași influențat și spontan să te gândești la o reamenajare a locuinței.

Horoscop 24 Februarie 2018 Fecioară

-această zi va debuta pentru nativul din zodia Fecioară cu suport din partea membrilor familiei în ceea ce privește un proiect nou sau un loc de muncă nou. Sfaturile celor din jur nu sunt importante pentru nativ, însă astăzi pot fi esențiale în luarea unei decizii importante pentru el. Va primi reproșuri din partea unui membru al familiei în privința cheltuielilor neprevăzute însă va ști cum să gestioneze situația.

Horoscop 24 Februarie 2018 Balanță

-în prima parte a zilei, nativul din zodia Balanță va încerca să facă economii și să fie chibzuit atunci când va vedea reducerile atât de tentante. Mijlocul zilei va aduce momente de sinceritate pentru nativ, iar printr-o discuție între patru ochi cu un apropiat îşi va face ordine în gânduri. O posibilă luare a unei decizii va fi mai plăcută. Spre seară, o invitație la un eveniment important din familie va necesita destul de multe pregătiri.

Horoscop 24 Februarie 2018 Scorpion

-sunteți mai mult decât hotărât să vă luați câteva zilei libere sau măcar să vă ocupați azi de dvs., să nu vă mai preocupați de cele necesare pentru ceilalți și să acordați mai multă prioritate pasiunilor. De asemenea, profitând de timpul liber, nativul se va exterioriza mai mult față de partenerul de viață, încercând să amplifice situația de comunicare în relația de cuplu.

Horoscop 24 Februarie 2018 Săgetător

-astăzi este o zi favorabilă din punct de vedere profesional pentru nativul Săgetător, căci va ști cum să profite de ocazie pentru a-și pune în aplicare cunoștințele profesionale dobândite până în prezent. Spre seară, se pare că partenerul de viață a simțit că ceva nu este în regulă și îl va surprinde plăcut pe nativ, acesta din urmă fiind istovit după o zi încărcată.

Horoscop 24 Februarie 2018 Capricorn

-în prima parte a zilei vei încerca să asculți sfaturile celor din jur, însă în cele din urmă vei acționa pe propria răspundere fără să te lași influențat de părerile celorlalți. Treburile casnice îți vor ocupa destul de mult timp din această zi și ar fi bine ca să îți planifici cu atenție sporită celelalte activități, mai ales când este vorba de a fi punctual la o întâlnire importantă.

Horoscop 24 Februarie 2018 Vărsător

-nativul din zodia Vărsător va lucra dis-de-dimineață la unele proiecte neterminate, dar care nu necesită grabă. În plan financiar, nativul va beneficia de o primă sau o mărire a salariului datorită eficienței sale în cadrul locului de muncă. Pe de altă parte, va încerca să restabilească relațiile vechi de prietenie, poate cele din copilărie. Spre seară, un membru al familiei va cere câteva sfaturi nativului Vărsător, acesta fiind încântat că poate fi de ajutor…

Horoscop 24 Februarie 2018 Pești

-veștile din ultima vreme nu au fost prea încântătoare, însă astăzi lucrurile se vor schimba, desigur, cu puțin efort din partea nativului din zodia Pești. În prima parte a zilei, un apropiat îi va oferi un cadou pentru ajutorul primit din partea sa. În plan profesional, astăzi nativul din zodia Pești va primi numeroase oferte de colaborare, avantajoase de altfel.