Horoscop 24 Septembrie 2017: Săgetătorii au de luat o decizie importantă

209

Horoscop 24 Septembrie 2017: Nativii din Leu se simt favorizați, Săgetătorii au de luat o decizie importantă, iar Fecioarele fac planuri de călătorie.

24 Septembrie 2017

Horoscop 24 Septembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Azi aveți ocazia să vă demonstrați calitățile de mediator în cazul unui conflict din anturajul dumneavoastră, este mai bine să interveniți doar dacă vi se cere ajutorul. Vă recomandăm să petreceți mai mult timp cu partenerul de viață care s-a simțit neglijat în ultimele zile.

Taur

Aveți câteva zile dimanice și pozitive în față în care să vă puteți afirma la locul de muncă, perseverența și încrederea în sine sunt cele două calități care vă ajută în această perioadă să ajungeți unde v-ați propus pe planul carierei.

Gemeni

Jucăuș, optimist și amuzant te simți ca un pește în apă, acum este momentul să îi ceri partenerului de viață ceea ce dorești să obți de ceva vreme. Toate lucrurile se asează pe făgașul pe care ți l-ai dorit potrivit horoscop 24 Septembrie 2017.

Rac

Starea dumneavoastră de spirit de azi vă îndemnă să acordați mai mult timp și atenție partenerului de viață, în a doua parte a zilei o ruda îndepărtată sau un prieten vechi pe care nu l-ați mai văzut de mult vă contactează pentru a vă da o veste bună fie despre o moștenire sau un câștig dintr-o investiție mai veche.

Leu

Primiți vești bune legate de planurile dumneavoastră personale, succesul vă surâde azi, iar o persoană mai tânară din anturaj vă va ajuta să priviți lucrurile cu obiectivitate și să fiți eficienți.

Fecioară

O zi favorabilă călătoriilor, fie de afaceri fie în interes personal azi veți fi pe drumuri fapt care însă nu vă deranjează căci doriți să ieșiți cumva din rutina cotidiană. O veste bună vine din partea unui fost coleg pe care îl întâlniți întâmplător în călătoria dumneavostră.

Balanță

Vă așteaptă câteva surprize pentru urmatoarele 48 de ore majoritatea plăcute, primești vești legate de carieră care îți demonstrează că cei de la locul de muncă te apreciază la adevărata ta valoare chiar dacă nu îți arată întotdeauna acest lucru.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt mai fermecători ca niciodată, de aceea nu le va fi greu să facă noi cuceriri sau să consolideze relatiile mai vechi, azi vă înconjurați de prieteni sau mai bine ieșiți cu persoana iubită într-un loc romantic, se anunță o zi incendiară.

Săgetător

Va trebui să schimbați o decizie de viață pe care ați luat-o în urma cu ceva timp în lumina unor informații noi, poate că ați făcut bine atunci însă circumstanțele acum sunt altele, ascultați horoscop 24 Septembrie 2017 când vine vorba de luarea unei decizii.

Capricorn

Nu îți place să recunoști atunci când greșesti însă evenimentele de azi nu îți lasă alta alternativă, nu trebuie să faci însă o dramă din asta doar să recunoști sincer ca se poate întâmplă să mai și greșești uneori.

Vărsător

Latura extravagantă a Vărsătorilor va ieși în evidentă în următoarea perioadă de timp, aceasta însă presupune și o cheltuială pe care mai târziu o veți regreta, bucurati-vă de această perioadă însă puneți niște bani deoparte și pentru vremuri mai grele.

Pești

Este timpul să faceți curățenie generală printre cei care vă înconjoară, sunt persoane care doar vă ocupă timpul și vă consumă energia, aveți nevoie de o reîmprospătare a anturajului. Pe plan sentimental persoana iubită vă înconjoară cu afecțiunea și susținerea de care aveți nevoie.