Horoscop 27 Aprilie 2017 – Berbecii sunt agitați, iar Leilor le merge din ce în ce mai bine

217

Horoscop 27 Aprilie 2017: Peștii adoptă un stil de viață sănătos, Berbecii sunt agitați, iar Leilor le merge din ce în ce mai bine.

27-Aprilie-2017

Horoscop zilnic 27 Aprilie 2017 BERBEC

Treci printr-o perioadă mai agitată, dar nu trebuie să îți pierzi calmul. În câteva zile, vei reuși să duci la capăt lucrurile care te-au ținut în loc în ultima vreme și vei reintra în ritmul tău normal. Ia o ceașcă de cafea, o gură de aer proaspăt și continuă treaba. Totul va ieși așa cum ți-ai propus.

Horoscop zilnic 27 Aprilie 2017 TAUR

Venirea primăverii ți-a adus o siguranță în acțiuni, însă nu uita să analizezi și ceea ce se întamplă în jurul tău. Nu știi niciodată cum se pot întoarce lucrurile. Dacă astăzi ești prea încrezătoare și faci un efort prea mare să te faci remarcată, mâine e posibil să nu fii la aceiași înălțime, iar cei din jurul tău vor observa, cu siguranță. Crește treptat gradul de performanță.

Horoscop 27 Aprilie 2017 GEMENI

Primești energii negative din partea celor din jurul tău. Ți se pare că tot ceea ce se întâmplă în jur îți face rău, iar acest lucru nu îți permite să te ridici la așteptările celor care te înconjoară. Ia-ți o zi liberă și petrece-o făcând ceea ce îți place, fără să ții cont de părerile altora. Te vei simți mult mai bine.

Horoscop 27 Aprilie 2017 RAC

Nu toate lucrurile merg cum ți-ai propus, iar prietenii tăi pare că au uitat de tine. O meditație în natură ar putea fi soluția problemelor tale. Ia-ți un rucsac, umple-l cu cele necesare, ia-ți cortul și pleacă departe de oraș. Sună un prieten și nu te bucura singură de această experiență.  Nu trebuie să renunți, lucrurile urmează să se rezolve.

Horoscop 27 Aprilie 2017 LEU

Lucrurile merg din ce în ce mai bine. Pare că ai găsit răspunsuri la întrebările ce îți ridicau mari probleme. Aceasta este o zi de sărbătoare, începutul unei noi etape din viața ta. Trăiește această zi din plin alături de prietenii tăi cei mai buni. Mergeți la film, luați masa în oraș sau jucați un joc, acasă. Te vei simți foarte bine.

Horoscop 27 Aprilie 2017 FECIOARĂ

Astăzi lucrurile nu merg conform planului. Fă-ți ordine în idei și scoate din schemă părțile care par că nu se potrivesc peisajului. Nu trebuie să faci ceva ce nu îți face plăcere, nu trebuie să complimentezi din politețe și nici să ieși în oraș din obligație. Fă doar ceea ce îți place cu adevărat, iar acest lucru îți va da o satisfacție imensă.

Horoscop 27 Aprilie 2017 BALANȚĂ

Prietenii tăi îți reproșează mereu că ești obsedată de muncă și că ar trebui să o lași mai moale, să ieși mai mult în oraș și să îți faci timp și pentru tine. Este normal să te deranjeze aceste critici însă dacă te gândești mai bine, parcă totuși au dreptate. Te-ai cam neglijat în ultima perioadă și de aceea ar fi bine să îți faci o programare la cosmetică și să lași munca pe mâine.

Horoscop 27 Aprilie 2017 SCORPION

Astăzi, Scorpionii sunt atrași de lucrurile scumpe. Dacă ești unul dintre nativii acestei zodii, ai face bine să stai departe de magazinele care comercializează lucrurile pe care ți le dorești și au un preț piperat. Nu ai vrea ca mâine să realizezi că tot ceea ce ai cumpărat este total nefolositor și să îți pară rău. Stai departe de mall astăzi.

Horoscop 27 Aprilie 2017 SĂGETĂTOR

Conștientizezi, în sfârșit, că ar fi cazul să citești mai mult. Faci o listă cu cărțile pe care ți le-ai dori în bibliotecă și pleci prin librării în căutarea lor. Pare a fi o zi cu adevărat productivă până în momentul în care lași librăriile pentru magazinele cu haine, genți și accesorii. Este bine totuși că ai cumpărat și câteva cărți. Să le și citești!

Horoscop 27 Aprilie 2017 CAPRICORN

Penru tine, astăzi e maraton de filme bune. Ai o zi liberă în care îți propui să lenevești, să mănânci mâncare proastă și să te uiți la filme. Spre seară poate te întâlnești și cu prietenii care insistă de o săptămână să vă vedeți. Dacă tot ai puțin timp liber, profită.

Horoscop 27 Aprilie 2017 VĂRSĂTOR

Ai o cădere nervoasă și îți dezamăgești câțiva prieteni. Spui lucruri pe care ar fi trebuit să le ții doar pentru tine și acest lucru îi supără pe cei din jurul tă. Ar trebui să înveți să nu mai vorbești la nervi. Nu toată lumea trebuie să îți suporte ție mofturile și să te accepte chiar și atunci când vorbești fără să gândești. Fii mai rațională!

Horoscop 27 Aprilie 2017 PEȘTI

Îți începi ziua mergând la piață pentru că ai de gând să îți faci provizii pentru noul meniu sănătos. Vrei să faci o schimbare majoră în viața ta și îți propui să înlocuiești cartofii prăjiți cu salatele. Este un început bun pentru pregătirea siluetei de vară…