Horoscop 29 MAI 2017: Săgetătorii au în câștig în plus privind banii

309

Horoscop 29 MAI 2017: Săgetătorii au un câștig în plus privind banii, Capricornii au parte de o vizită neașteptată, iar Peștii sunt puși în fața unei mari decizii.

horoscopul zilei 29-MAI-2017

Horoscopul zilei 29 MAI 2017

Berbec

S-ar putea să te poți bucura de achiziții noi, atât pentru tine, cât și pentru familie. Ar trebui să pui la pușculiță o sumă de bani. Ai grijă la alimentație, deoarece tinzi să iei în greutate foarte repede.

Taur

Persoana iubită își dorește să te scutească de unele greutăți și, ca urmare, se va oferi să te ajute cu o sumă de bani. Ar trebui să accepți dacă îți dorești cu adevărat să ieși din criza în care ai intrat. Nu evita să te ferești și mulțumește de fiecare dată când cineva îți oferă ajutorul.

Gemeni

Va trebui să te consulți cu partenerul de viață în ceea ce privește cariera și proiectele pe care vrei să le implementezi. Îți vor fi de ajutor sfaturile pe care ți le va da, iar acest lucru te va pune într-o lumină bună în ochii șefului tău.

Rac

Vei avea parte de o primă, poate chiar o mărire de salariu care te va ajuta să îți duci planurile la bun sfârșit. Nu este vreme de compătimire, pentru că timpul este scurt și nu toată lumea îți vrea binele. Evită oamenii ce nu îți aduc zâmbetul pe buze.

Leu

Vei pune în sfârșit umărul la treabă și vei face o activitate de voluntariat, ajutând o persoană apropiată să se realizeze pe toate planurile. După faptă și răsplată: vei avea parte de o avansare la locul de muncă și s-ar putea să fi nevoită să te muți într-un loc mai favorabil carierei tale.

Fecioară

E posibil ca o sumă de bani să te salveze acum. Nu ezita să fii mai bună cu cei din jurul tău, pentru că nu se știe niciodată ce fel de oameni întâlnești, iar acest lucru îți va aduce câteva surprize.

Balanță

S-ar putea să fii cam de nestăpânit în prinvința cheltuielilor. Deși ai multe de achiziționat pentru casă și cadouri pentru persoanele dragi, încearcă să pui o limită a banilor și nu uita că vei avea mare nevoie și pe viitor.

Scorpion

Ai o idee de petrecere sau o ieșire cu prieteni, însă îți este foarte greu să te organizezi singură. Ai nevoie de ajutorul prietenilor, însă te ferești să îl ceri pentru că îți este frică de refuz și de nereușită. Ai încredere în tine și în persoanele dragi, împreună veți reuși.

Săgetător

O sumă de bani venită de la locul de muncă te va ajuta să îți organizezi mai bine cheltuielile. Ai grijă să fii mai atentă la lucrurile minore și să nu te trezești că ai bătăi de cap din cauza curățeniei.

Capricorn

S-ar putea ca vizita unei persoane să te facă să mai uiți de probleme și să te destinzi. Nu te lăsa pradă emoțiilor, pentru că riști să pierzi respectul unui om drag. Ai încredere în persoanele dragi și în cuvântul lor, pentru că nu vei fi dezamăgită.

Vărsător

Vei avea de parcurs drumuri lungi și grele pentru a-ți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale. După atâtea eforturi depuse și timp alocat, acestea vor sfârși cu succes și îți vor aduce numai beneficii…

Pești

O fostă cunoștință se strecoară în viața ta și are curajul să ceară o a doua șansă. Decizia pe care o vei lua nu numai că îți va afecta viitorul, dar te va face să pierzi încrederea și iubirea unei persoane dragi ție. Alege cu cap și nu te lăsa sedusă de vorbe-n vânt!