Horoscop 3 August 2017: Capricornii fac schimbări pe toate planurile

166

Horoscop 3 August 2017: Racii pun accent pe viaţa profesională, Balanţele au parte de o escapadă romantică alături de persoana iubită, iar Capricornii fac schimbări pe toate planurile.

3 August 2017

Horoscopul zilei de 3 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Eşti puţin afectată de un eveniment neaşteptat petrecut cu puţin timp în urmă, care ţi-a cam schimbat planurile de viitor, dar nu este nevoie să faci o dramă din acest lucru, pentru că toate se vor rezolva favorabil spre finalul zilei. În relaţia de cuplu este timpul unei discuţii serioase pentru  a rezolva diversele neînţelegeri apărute de ceva vreme şi a plănui viitorul în doi.

Taur

Este momentul ideal pentru a te gândi serios la ceea ce vei face în viitor, a reevalua priorităţile şi a face planuri alături de persoana iubită. Deşi unele compromisuri sunt necesare pentru o viaţă fericită în doi, uneori este nevoie să te gândeşti doar la tine şi să faci lucrurile aşa cum ţi le doreşti.

Gemeni

Deşi ai trecut printr-o perioadă marcată de emoţii puternice, îţi vei reveni rapid din această stare şi vei învăţa din greşelile trecutului, pentru a reuşi tot ce ţi-ai propus în viitor. Este o perioadă unică, în care vei descoperi lucruri noi despre propria persoană, vei afla ce-ţi place cu adevărat şi te vei preocupa doar de tine.

Rac

Este momentul perfect pentru a te concentra pe viaţa profesională, pe cariera ta, pentru a duce la bun sfârşit unele proiecte importante şi a stabili noi ţinte de atins în viitor. Vei avea parte de unele tensiuni în familie şi discuţii în contradictoriu cu cei dragi, dar vei reuşi să rezolvi cu tact şi diplomaţie aceste situaţii.

Leu

Vei profita la maximum de ziua de astăzi pentru a te ocupa de pasiunile tale, a face doar ceea ce-ţi place cu adevărat, a te relaxa şi a te distra aşa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Îţi va prinde de minune această perioadă, pentru ca îţi vei  încărca bateriile pentru câteva zile pline de provocări.

Fecioară

Treci printr-o perioadă propice pe plan sentimental, toate merg de minune în relaţia cu persoana iubită şi acesta este un lucru extrem de benefic pentru tine. Ai parte de unele situaţii tensionate la locul de muncă, de unele certuri cu colegii, dar vei reuşi să ieşi învingător din orice dispută.

Balanţă

Ai parte zilele acestea de o escapadă romantică alături de persoana iubită, veţi profita la maximum de timpul petrecut în doi şi veţi fi extrem de fericiţi. Pe plan financiar, vei culege roadele unei investiţii făcute cu ceva timp în urmă.

Scorpion

Familia va fi elementul central al vieţii tale în această perioadă, astfel că vei petrece timp de calitate alături de cei dragi, te vei bucura de jocurile copiilor şi te vei distra alături de ei, uitând toate grijile apăsătoare. Vei avea parte de o întâlnire neaşteptată care te va bucura nespus.

Săgetator

Începi azi un proiect epuizant la locul de muncă, ce îţi va ocupa cam tot timpul în perioada următoare. Acest lucru va provoca unele discuţii cu partenerul de viaţă, din cauza timpului tot mai puţin pe care îl petreceţi împreună. Ideal ar fi să poţi separa viaţa de familie de cea profesională, pentru a evita asemenea situaţii pe viitor.

Capricorn

Eşti pus pe schimbări în această perioadă, aşa că vei face modificări atât acasă, cât şi la locul de muncă. Deși familia îţi este alături în acest timp, nu îți va merge totul bine la muncă, pentru că unii colegi invidioşi ar putea să-ţi pună piedici inutile. Nu te stresa prea tare, totul se va rezolva cu bine!

Vărsător

Simţi nevoia luării unor decizii imediate pentru a rezolva o situaţie urgentă pe plan personal şi ai nevoie de sprijinul familiei pentru a face acest lucru. Deşi ai unele ezitări la început, pe parcurs îţi vei da seama că ai luat decizia corectă pentru binele tuturor…

Peşti

Este un timp deosebit de stabil pentru tine, când toate merg aşa cum vrei atât în viaţa de familie, cât şi la locul de muncă. Petreci clipe minunate acasă alături de cei dragi, iar la serviciu obţii rezultate notabile în urma eforturile depuse de multă vreme.