Horoscop 3 Decembrie 2017: finanțele revin în starea de echilibru

392

Horoscop 3 Decembrie 2017: Unele blocaje în materie de viață personală ne afectează mai mult sau mai puțin astăzi. De asemenea, finanțele revin în starea de echilibru, în care dau senzația de recompensă unora și de inutilitate altora.

Horoscop 3 Decembrie

Horoscop 3 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Horoscop 3 Decembrie 2017 BERBEC

Te tentează o propunere de afaceri venită de la un străin. Fii conștient că nu tot ce zboară se mănâncă și stăvilește-ți entuziasmul! Decât să îți pară rău mai târziu, mai bine studiază cu atenție problema și ia o decizie.

Horoscop 3 Decembrie 2017 TAUR

Este un moment propice să începi un curs de dezvoltare personală. Extinde-ți orizontul astfel încât să nu mai te simți captiv într-un singur job. Astfel, te vei simți o persoană mai capabilă de care lumea nu se poate dispensa prea ușor.

Horoscop 3 Decembrie 2017 GEMENI

Dacă vrei să avansezi pe planul profesional, nu este imperios necesar să pari inferior unor anumite persoane mai puțin competente ca tine. Ideea este să demonstrezi tot ce poți, îți poate aduce doar avantaje.

Horoscop 3 Decembrie 2017 RAC

Unele zvonuri care prezintă lucruri neadevărate despre tine te fac să îți pierzi încrederea în forțele proprii. Ridică privirea și confruntă-le! Ai trecut prin lucruri mai complicate față de niște simple zvonuri.

Horoscop 3 Decembrie 2017 LEU

Te complaci în situația pe care o crezi stabilă la job. Amintește-ți că trăim în era concurenței, unde în fiecare zi avem obstacole pe care trebuie să le depășim. Nici tu nu ești de neînlocuit, mai bine te-ai pune serios pe treabă!

Horoscop 3 Decembrie 2017 FECIOARĂ

Este o stare de acomodare la o situație nouă pe care tu ai inițiat-o. Conștientizează că este alegerea ta și era cea mai bună soluție la care te puteai gândi la momentul respectiv. Partea bună este că ai preluat conducerea propriului destin.

Horoscop 3 Decembrie 2017 BALANȚĂ

Îți dai silința să uiți unele probleme nerezolvate de acasă, tocmai pentru a nu te afecta pe planul profesional. Nu este cea mai bună cale să acoperi ceea ce te macină. Ca să poți funcționa în parametrii normali la job, este cazul să încerci rezolvarea lor.

Horoscop 3 Decembrie 2017 SCORPION

Faptul că planurile nu merg așa cum ți-ai imaginat nu este o scuză ca să te răzbuni pe alții. Asumă-ți propriile greșeli și arată celorlalți fața ta de lider model. Astfel, împuști doi iepuri dintr-o lovitură: capeți întăriri pentru planurile tale și nu va fi nevoie să te revanșezi.

Horoscop 3 Decembrie 2017 SĂGETĂTOR

Ai nevoie de susținere. Te simți instabil și agitat. Dacă nu găsești un umăr pe care să plângi, îți recomand să ieși în oraș. Cel puțin îți poți distrage atenția de la gândurile tale negative și îți vei consuma energia.

Horoscop 3 Decembrie 2017 CAPRICORN

Te ascunzi de la o vreme în propriile gânduri, fapt care te face să te simți în siguranță.

Ai și lucruri care presupun atenția ta, precum și oameni care se bazează pe tine. Așadar, fă loc și pentru problemele altora în gândurile tale pline de răspunsuri!

Horoscop 3 Decembrie 2017 VĂRSĂTOR

Ocaziile vin și trec. Nu te întrista dacă ai ratat-o pe aceasta. Vei avea surpriza să întâlnești alta mai avantajoasă. Ascultă-ți partenerul de cuplu, nu-i da ocazia de a se izola de tine…

Horoscop 3 Decembrie 2017 PEȘTI

Cafeaua de dimineață dă tonul uneia dintre cele mai reușite zile din lună pentru tine. Te bucuri de aprecierea șefilor, de amabilitatea colegilor, de dragostea partenerului. Te întrebi dacă nu este prea frumos să fie adevărat… și poate ai dreptate.

Citeste horoscopul zilei pentru 4 Decembrie 2017