Home / Horoscop YVE / Horoscop 31 MAI 2017

Horoscop 31 MAI 2017

Horoscopul zilei 31 MAI 2017

horoscopul zilei 31-MAI-2017

Berbec

Universul te ghidează

Luna se află în strânsă legătură cu Jupiter și Uranus, ceea ce îți amplifică starea de bine. Încrederea în ține primește un suport cosmic fantastic și poți străluci doar fiind tu însuți. Să nu-ți fie frică să te îndepărtezi de normă și să faci lucrurile așa cum simți. O abordare inovatoare poate fi foarte bine primită.

Dragoste

Sentimentul că ceva lipsește de care ai parte astăzi este o modalitate excelentă de a te elibera de gândurile negative. Simți că nu ești acceptat pentru modul în care vrei să fii. Prin eliberarea de aceste gânduri îți vei regăsi vocea și așa vei reuși să vindeci această parte din ține. Îi va oferi inimii tale o perspectivă nouă.

Taur

Știu că vrei ceva

Te simți ca și cum ești împins într-o direcție ori poate trebuie să acționezi chiar dacă nu ai avut suficient timp de gândire, dar nu lăsa presiunea să te afecteze. Te ajută să faci primul pas într-o direcție necesară și pe măsură ce te îndrepți spre destinație, te vei axa mai puțin pe trecut și mai mult către ceea te îndrepți.

Dragoste

O discuție cu un prieten sau cu partenerul te va ajuta să clarifici o neînțelegere. Este important să faci acest lucru, să ai ocazia să spui ceea îți dorești decât să rămâi cu sentimentul că nu ești înțeles. Începe prin a-ți conștientiza emoțiile.

Gemeni

Nu ești pierdut

Știm cu toții ce a pățit pisica aceea curioasă. Ai de explorat și examinat mai îndeaproape. Mai bine așa decât să tratezi problema în mod suspicios. Ai încredere pe drumul de învățare. Nu te va duce într-un teritoriu pe care să-l regreți.

 Dragoste

Având un interes sentimental, poate părea amuzant la început pentru oricine și chiar dacă partenerul nu are nicio idee, tot te vei simți bine. Este bine pentru ține căci vei înviora acea pasiune, acea scânteie de mult uitată, sentimentele romantice de care astăzi ai chiar nevoie.

Rac

Universul lucrează prin intuiție

Trebuie să te conectezi la trecut pentru a identifica o soluție și a putea merge înainte în legătură cu o problemă mai sensibilă. Ai mai trecut printr-un scenariu similar, sunt multe lucruri comune cu ceea ce experimentezi acum. Adu-ți aminte cum ai rezolvat în trecut acest hop și vei fi capabil să implementezi o strategie de succes și de data asta.

 Dragoste 

Responsabilitatea te-a ajutat întotdeauna în ceea ce privește problemele tale, dar nu toată lumea înțelege acest fapt. Astăzi este una dintre acele zile. Renunță la nevoia de a plăcea altora și rezervă-ți timp și pentru tine.

Leu

Leul din turmă

Știi exact ce butoane să apeși pentru a provoca un răspuns de la o anumită persoană, dar ai grijă de implicațiile care pot apărea. Orice situație tensionată pe care o creezi va provoca limitele răbdării cuiva nu-ți va rezolva problema rapid și ai putea ajunge să-ți dorești sa fi fost mai grijuliu. Dacă chiar îți dorești o discuție aprinsă, o vei avea.

 Dragoste 

O deschidere sufletească ar putea fi astăzi puțin mai dificilă. Chiar dacă îți dorești să te retragi în interiorul tău, ar fi o idee bună să spui asta și să te ții de ea. Indecizia te va face să nu fii luat în serios.

Fecioară

Cum ar fi dacă?

Este posibil să fii admirat pentru un proiect pe care îl pornești acum, unul drag inimii tale, dar dacă aștepți că alții să ți se alăture, ai putea fi dezamăgit. Se pare că trebuie să pornești solo. Nu-ți face griji! Toată recunoașterea meritată va veni pe parcurs.

Dragoste 

Se spune că este bine să lași în urmă ceea ce nu dorești să iei în trecut. Acesta este mesajul universului pentru tine astăzi. Ceea ce nu lași în trecut te va face să te simți neiubit.

Balanță

Cauți răspunsuri? Adresează întrebările potrivite

O idee care te fascinează sau te intrigă de ceva vreme are nevoie de mai multă gândire din partea ta. Este posibil să fii captivat de o viziune pe care o urmărești fără să faci ceva în privința asta. Apucă-te de pașii necesari pentru a aduce materializa ideea. Aceasta nu a apărut de nicăieri, gândește-te la asta.

Dragoste 

O zi jucăușă azi. Ce ai de gând să faci ca să încorporezi distracția, aventura și amuzamentul? Acestea sunt cele trei ingrediente importante pentru a crea sentimentele de iubire, acceptare, fericire și încredere. Este ziua ta de joacă așa că fă bine și fii creativ!

Scorpion

Personalitate

Ai parte de frustrări azi din cauza unei ambiții care se pare că a dat de proverbialul zid de cărămidă. Este constructiv să consideri că mai e ceva de învățat pentru a putea depăși acest obstacol. Mai bine oricum decât să dai vina pe forțe nevăzute că ar fi împotriva schemei tale. Dacă ești deschis la minte, acest lucru ar putea aduce revelația de care ai nevoie.

Dragoste 

Este o perfectă pentru a spune celor dragi ce mult îi iubești pentru ceea ce sunt. Dacă faci asta astăzi, vei culege recompense, vei repara relația și partenerul se va simți admirat.

Săgetător

Luna se află în semnul tău în strânsă legătură cu Uranus. Expresie personală și creativitate. Poate apărea o soluție nouă la una dintre problemele tale. Uranus te încurajează să-ți exprimi individualitatea. Doar așa vei rezolva problema.

 Dragoste 

A trecut ceva vreme de când nu ai mai vorbit cu cei care te înconjoară zilnic. Astăzi au nevoie să știe că ești acolo pentru ei și să afle ce părere ai despre ei. Dacă ai senzația că momentul potrivit nu apare azi, scrie un bilet, acesta va reprezenta o soluție foarte bună.

Capricorn

Te așteptam

Va trebui să adopți o metodă nouă de a face lucrurile. Poți pierde timp pentru a decide care este calea. Aloca-ți mai mult timp pentru a putea aplica metoda cea nouă, acum că lucrurile au devenit mai clare.

 Dragoste

A trecut ceva vreme de când nu ai mai avut o zi liberă. Stelele sunt aliniate cu gândul la tine. Vor doar că tu să fii relaxată. Acest lucru poate însemna să stai, să vezi un film, să citești un roman ori să te apuci de gătit. Bucuria de a fi tu însăți este cheia pentru tine astăzi.

Vărsător

Universul te-a ghidat aici 

Ai capacități de convingere excepționale, dar astăzi dai peste o persoană pe care nu o poți convinge de nimic. Pentru a o identifica, trebuie doar să te uiți în oglindă. Pare că ești înarmat cu lucrurile necesare pentru a face următorul pas. Ce te ține? Un val de încredere în tine însăți vine să te ajute.

 Dragoste

Ține-te bine astăzi, căci vântul iubirii bate înspre tine însă presiunea pe care o aduce cu sine va deranja câteva persoane invidioase. Nu băga în seamă bârfele!

Pești

Ai de învățat 

Încerci să înveți mai multe lucruri despre tine, așa că îți faci introspecția. Poți deveni propriul tău dușman dacă te lași purtat de gânduri nerealiste. Dacă imaginea de ansamblu te motivează și te inspiră, atunci acolo trebuie să se îndrepte atenția ta…

Dragoste 

Mersul pe jos este un exercițiu grozav și îți relaxează mintea. Acesta este mesajul de azi. Dacă nu vei face o plimbare, te vei simți nefericit în tot ceea ce te privește. Așa că pornește la plimbare și vei înțelege exact de ce trebuie să faci asta fără să o mai amâni.